Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Games Team Merchants Vacant City
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Gupta is nu in balbezit. Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinez passt de bal in één keer door. Bergeron bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergeron schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Dodds passt de bal met de wreef. Cochrane is nu in balbezit. Wilson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wilson krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Gupta verovert de bal door een tackle van achteren. Diplacido verovert de bal door een tackle van achteren. Dodds met een sublieme pass. Martinez is nu in balbezit. Martinez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Keeper is nu in balbezit. Keeper passt de bal zonder na te denken. Bergeron bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinez rent richting de bal. Martinez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Games Team Merchants - Vacant City 0:1

21e minuut.
Diplacido is nu in balbezit. Diplacido probeert naar een medespeler te passen. Bergeron is nu in balbezit. Bergeron schiet op doel. Dudley maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Games Team Merchants - Vacant City 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Games Team Merchants 57%, Vacant City 43%.
Games Team Merchants - Vacant City 0:2

88e minuut.
Keeper met een snelle inworp. Wilson is nu in balbezit. Wilson passt de bal in één keer door. Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinez passt de bal zonder na te denken. Dudley kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Games Team Merchants 63%, Vacant City 37%.
Games Team Merchants - Vacant City 0:2