Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Hutters Wrathful Stars
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 17.9
zwak Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Mita is nu in balbezit. Mita passt de bal zonder na te denken. Power rent richting de bal. Manning is nu in balbezit. Manning schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Manning is nu in balbezit. Manning passt de bal zonder na te denken. Power bereikt de bal nog maar net als eerste. Power schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Marrelo geeft de bal voor. Sterzinsky rent richting de bal. Djekanovic onderschept slim de pass. Martinez is nu in balbezit. Martinez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Hutters - Wrathful Stars 0:1

18e minuut.
Di Rossi is nu in balbezit. Di Rossi passt de bal zonder na te denken. Mita bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinez onderschept slim de pass. Martinez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Hutters - Wrathful Stars 0:2

24e minuut.
Martinez rent richting de bal. Djekanovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinez is nu in balbezit. Martinez haalt uit met een fantastische trap. Underwood werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Hutters - Wrathful Stars 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Hutters 59%, Wrathful Stars 41%.
Inter Hutters - Wrathful Stars 0:3

52e minuut.
Mita speelt de bal door. Manning is nu in balbezit. Manning speelt de bal door. Power rent richting de bal. Power draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Mita verovert de bal door een tackle van achteren. Mita geeft de bal voor. Pizzolitto bereikt de bal nog maar net als eerste. Manning onderschept slim de pass. Manning draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Hutters - Wrathful Stars 1:3

78e minuut.
Sterzinsky geeft een hoge lob. Pizzolitto is nu in balbezit. Girard onderschept slim de pass. Pizzolitto verovert de bal door een tackle van achteren. Pizzolitto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Di Rossi probeert de bal aan de voet te houden. Manning rent richting de bal. Manning speelt de bal door. Pérez rent richting de bal. Pérez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Hutters 54%, Wrathful Stars 46%.
Inter Hutters - Wrathful Stars 1:3