Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Worldlegends Vacant City
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 20
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Omokua is nu in balbezit. Omokua speelt de bal door. Bergeron is nu in balbezit. Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Di Rossi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paradiso probeert de bal met de borst te controleren. Paradiso geeft een hoge lob. Dixon is nu in balbezit. Dixon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Dodds is nu in balbezit. Dodds probeert naar een medespeler te passen. Martinez probeert naar een medespeler te passen. Bergeron is nu in balbezit. Bergeron haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Worldlegends - Vacant City 0:1

37e minuut.
Bergeron bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergeron bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinez rent richting de bal. Martinez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Worldlegends - Vacant City 0:2

41e minuut.
Daar is Wilson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bertrand rent richting de bal. Bertrand passt de bal zonder na te denken. Wilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilson draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
James passt de bal in één keer door. Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Villanueva ... Strafschop! Dixon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. James neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Worldlegends - Vacant City 1:2

43e minuut.
Martinez is nu in balbezit. Martinez geeft een lange en hoge pass. Di Rossi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Summerhill is nu in balbezit. Summerhill geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Gruber kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Worldlegends 50%, Vacant City 50%.
Worldlegends - Vacant City 1:2

79e minuut.
Fernandez geeft een lange en hoge pass. Inworp. Summerhill zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Martinez rent richting de bal. Martinez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Rogers met een harde bal richting middenveld. Poisson is nu in balbezit. Poisson met een sublieme pass. Dixon rent richting de bal. Dixon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Francois geeft een lange en hoge pass. Inworp. Paradiso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. James bereikt de bal nog maar net als eerste. James geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
James rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dodds. James raakt geblesseerd tijdens het duel. Poisson met een snel genomen vrije trap. Daar is Dixon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dixon haalt uit met een fantastische trap. Rogers probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Worldlegends - Vacant City 2:2

90e minuut.
Dixon rent richting de bal. Martinez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dixon. Dixon krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Worldlegends 35%, Vacant City 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Worldlegends - Vacant City 2:2