Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Games Team Merchants Worldlegends
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


12e minuut.
Cochrane is nu in balbezit. Cochrane geeft de bal voor. Bertrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Gupta onderschept slim de pass. Gupta geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Cochrane rent richting de bal. Di Rossi verovert de bal door een tackle van achteren. Di Rossi speelt de bal door. Daar is Dixon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dixon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Na een snelle pass probeert Holden de bal onder controle te krijgen. Walker kopt de bal weg. Bertrand rent richting de bal. Wang onderschept slim de pass. Wang schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gruber verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Games Team Merchants 49%, Worldlegends 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Games Team Merchants - Worldlegends 0:0

60e minuut.
Suzuki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chatel rent richting de bal. Chatel geeft de bal voor. Dixon is nu in balbezit. Dixon haalt uit met een fantastische trap. Dudley kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Wang met een sublieme pass. Klungelig pakt Bertrand de bal. Wang probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt McCarthy de bal. McCarthy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Poisson geeft een lange en hoge pass. Cochrane bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paradiso. Paradiso krijgt een gele kaart.

80e minuut.
James speelt de bal door. Paradiso is nu in balbezit. Paradiso speelt de bal door. Dixon is nu in balbezit. Dixon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Games Team Merchants - Worldlegends 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Games Team Merchants 63%, Worldlegends 37%.
Games Team Merchants - Worldlegends 0:1