Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vacant City Nightshade F.C
Normal Tactiek 424
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Van der Mollen passt de bal met de wreef. Diplacido bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pappas zijn tegenspeler op de grond. Diplacido is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Diplacido met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Dodds raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cloutier komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Pappas is nu in balbezit. Pappas passt de bal zonder na te denken. Dawson is nu in balbezit. Dawson schiet op doel. Rogers werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Diplacido probeert de bal aan de voet te houden. Pappas is nu in balbezit. Pappas passt de bal zonder na te denken. Dawson is nu in balbezit. Dawson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Daar is Cloutier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pappas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pappas speelt de bal door. Dawson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Diplacido passt de bal in één keer door. Pappas heeft problemen om de bal te vangen. Pappas met een sublieme pass. Dawson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Vandermollen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pappas is nu in balbezit. Cloutier legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pappas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pappas legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Vacant City - Nightshade F.C 0:1

41e minuut.
Dunfield is nu in balbezit. Diplacido onderschept slim de pass. Dunfield maakt een afschuwelijke overtreding. Dunfield krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Diplacido is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Diplacido zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Roe probeert naar een medespeler te passen. Cloutier probeert de bal met de borst te controleren. Van der Mollen bereikt de bal nog maar net als eerste. Van der Mollen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Dunfield kan de bal niet met de borst controleren. Dunfield met een sublieme pass. Keeper is nu in balbezit. Dawson verovert de bal door een tackle van achteren. Dawson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vacant City 47%, Nightshade F.C 53%.
Vacant City - Nightshade F.C 0:1

54e minuut.
Atkinson heeft problemen om de bal te vangen. Wilson onderschept slim de pass. Wilson probeert naar een medespeler te passen. Van der Mollen bereikt de bal nog maar net als eerste. Van der Mollen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vacant City - Nightshade F.C 1:1

71e minuut.
Rogers met een sublieme pass. Dunfield rent richting de bal. Dunfield passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dawson de bal. Dawson draait met de bal, schiet en ... Rogers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Summerhill geeft een hoge lob. Boxer rent richting de bal. Bergeron bereikt de bal nog maar net als eerste. Van der Mollen is nu in balbezit. Van der Mollen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vacant City 54%, Nightshade F.C 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vacant City - Nightshade F.C 1:1