Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sharp 67s Wrathful Stars
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.3
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Pizzolitto speelt de bal door. Daar is Crosby, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crosby geeft de bal voor. Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinez passt de bal zonder na te denken. Juzbasic bokst de bal weg. Djekanovic rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp 67s - Wrathful Stars 0:1

18e minuut.
Caron met een harde bal richting middenveld. Daar is Martinez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Esteves zijn tegenspeler op de grond. Esteves krijgt een gele kaart. Martinez wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

23e minuut.
Di Rossi is nu in balbezit. Di Rossi passt de bal met de wreef. Juneau rent richting de bal. Labatt verovert de bal door een tackle van achteren. Labatt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sharp 67s - Wrathful Stars 1:1

26e minuut.
DeGuzman geeft de bal voor. Zanardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanardi speelt de bal door. Labatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Labatt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Power heeft problemen om de bal te vangen. Power geeft een lange en hoge pass. Esteves is nu in balbezit. Djekanovic onderschept slim de pass. Djekanovic haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sharp 67s 49%, Wrathful Stars 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sharp 67s - Wrathful Stars 1:1

54e minuut.
Zanardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanardi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Juneau de bal. Labatt onderschept slim de pass. Labatt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Martinez kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sleeman de bal onder controle te krijgen. Djekanovic is nu in balbezit. Djekanovic haalt uit met een fantastische trap. Juzbasic werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sharp 67s 45%, Wrathful Stars 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sharp 67s - Wrathful Stars 1:1