Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-01 01:16
  • Competitiewedstrijd: League III.03
  • Stadion: FJTEAM Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2098
FJTEAM Inter Hutters
424 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.9 gemiddelde waardering 15.4
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bain met een snelle inworp. Mita speelt de bal door. Power rent richting de bal. Power schiet op doel. Brewer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Bergues geeft een lange en hoge pass. Pérez rent richting de bal. Pérez passt de bal in één keer door. Hancock bereikt de bal nog maar net als eerste. Hancock schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FJTEAM 52%, Inter Hutters 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FJTEAM - Inter Hutters 0:0

56e minuut.
Juzbasic geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sandhu met een snelle inworp. Marrelo is nu in balbezit. Marrelo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Klungelig pakt O`Hara de bal. Fisher is nu in balbezit. O`Hara bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisher verovert de bal door een tackle van achteren. Fisher schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Pérez is nu in balbezit. Bergues bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergues geeft een hoge lob. Power bereikt de bal nog maar net als eerste. Power draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Daar is O`Hara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fisher is nu in balbezit. Fisher met een sublieme pass. Yu rent richting de bal. Yu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FJTEAM - Inter Hutters 1:0

88e minuut.
Sterzinsky verovert de bal door een tackle van achteren. Baum verovert de bal door een tackle van achteren. Yu probeert naar een medespeler te passen. Fisher bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisher schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FJTEAM 32%, Inter Hutters 68%.
FJTEAM - Inter Hutters 1:0