Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nightshade F.C Maple Merchants
424 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Garon is nu in balbezit. Pappas onderschept slim de pass. Pappas passt de bal zonder na te denken. Dawson rent richting de bal. Dawson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Ortega verovert de bal door een tackle van achteren. Vanderpool is nu in balbezit. Vanderpool met een sublieme pass. Daoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Daoud schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nightshade F.C - Maple Merchants 0:1

24e minuut.
Ortega probeert naar een medespeler te passen. Campbell rent richting de bal. Burke probeert naar een medespeler te passen. Daoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Daoud draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Lightfoot bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega onderschept slim de pass. Ortega passt de bal zonder na te denken. Daoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Daoud haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandermollen verovert de bal door een tackle van achteren. Primeau begaat een overtreding. Primeau krijgt een gele kaart. Vandermollen moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Vandermollen kan niet meer verder spelen. Sewell komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Daoud heeft problemen om de bal te vangen. Nolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanderpool verovert de bal door een tackle van achteren. Vanderpool schiet op doel. Roe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nightshade F.C - Maple Merchants 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nightshade F.C 45%, Maple Merchants 55%.
Nightshade F.C - Maple Merchants 0:2

47e minuut.
Lemaître rent richting de bal. Lemaître passt de bal met de wreef. Pappas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pappas schiet op doel. Nesta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nightshade F.C - Maple Merchants 1:2

50e minuut.
Ortega met een sublieme pass. Foucault bereikt de bal nog maar net als eerste. Daoud onderschept slim de pass. Vanderpool is nu in balbezit. Vanderpool schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Ortega passt de bal in één keer door. Daoud rent richting de bal. Nolan probeert naar een medespeler te passen. Daoud rent richting de bal. Daoud schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Ortega met een sublieme pass. Lightfoot heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ortega. Ortega krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Vanderpool bereikt de bal nog maar net als eerste. Burke verovert de bal door een tackle van achteren. Burke geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dawson de bal. Dawson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nightshade F.C - Maple Merchants 2:2

65e minuut.
Lightfoot geeft de bal voor. Stuart is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Atkinson. Atkinson krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Burke is nu in balbezit. Vanderpool begaat een overtreding. Burke raakt geblesseerd tijdens het duel. Lightfoot met een snel genomen vrije trap. Dawson is nu in balbezit. Ferranti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dawson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dawson kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Nesta bokst de bal weg. Lorian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sewell verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Sewell rent richting de bal. Ortega verovert de bal door een tackle van achteren. Ortega passt de bal met de wreef. Daoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Daoud schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nightshade F.C - Maple Merchants 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nightshade F.C 42%, Maple Merchants 58%.
Nightshade F.C - Maple Merchants 2:3