Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Moose Power Achmids Soul
334 Tactiek hurry push
48% Balbezit 52%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 4
62.4 gemiddelde waardering 69.8
good Schieten outstanding
very good Passen formidable
incredible Verdedigen outstanding


2e minuut.
Sutton passt de bal met de wreef. Burke rent richting de bal. Gençbaş legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Burke is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Haskaj neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Morisco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Siverio verovert de bal door een tackle van achteren. Burke rent richting de bal. Burke passt de bal met de wreef. Siverio bereikt de bal nog maar net als eerste. Siverio haalt uit met een fantastische trap. Morisco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sutton zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burke geeft een hoge lob. Haskaj rent richting de bal. Haskaj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Schofield speelt de bal door. Burke bereikt de bal nog maar net als eerste. Burke geeft een lange en hoge pass. Siverio krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Moose Power - Achmids Soul 0:1

20e minuut.
Sutton passt de bal in één keer door. Burke is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chemin. Chemin krijgt een gele kaart.

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Crampton stond buitenspel. Brown maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Siverio rent richting de bal. Burke rent richting de bal. Burke schiet op doel. Morisco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Schofield passt de bal met de wreef. Sutton rent richting de bal. Sutton speelt de bal door. Siverio rent richting de bal. Siverio haalt uit met een fantastische trap. Morisco bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Sutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutton passt de bal met de wreef. Siverio bereikt de bal nog maar net als eerste. Siverio draait met de bal, schiet en ... Morisco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Moose Power - Achmids Soul 0:2

40e minuut.
Cholakov verovert de bal door een tackle van achteren. Casserly is nu in balbezit. Brown legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Casserly is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cholakov legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Brlej kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Borodycz rent richting de bal. Burke onderschept slim de pass. Burke geeft een hoge lob. Siverio bereikt de bal nog maar net als eerste. Siverio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Klungelig pakt Burke de bal. Collina rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Burke. Burke krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Moose Power 69%, Achmids Soul 31%.
Team Moose Power - Achmids Soul 0:2

46e minuut.
Dobosz met de inworp. Czapla is nu in balbezit. Burke begaat een overtreding. Czapla raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

50e minuut.
Schofield kopt de bal weg. Daar is Czapla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haskaj is nu in balbezit. Haskaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Moose Power - Achmids Soul 0:3

57e minuut.
Kanar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutton onderschept slim de pass. Sutton met een sublieme pass. Siverio bereikt de bal nog maar net als eerste. Siverio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Schofield passt de bal in één keer door. Haskaj is nu in balbezit. Haskaj passt de bal zonder na te denken. Siverio bereikt de bal nog maar net als eerste. Haskaj rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Burke rent richting de bal. Chemin onderschept slim de pass. Chemin geeft een hoge lob. Siverio is nu in balbezit. Siverio draait met de bal, schiet en ... Morisco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Kanar is nu in balbezit. Sutton verovert de bal door een tackle van achteren. Sutton geeft een hoge lob. Siverio krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Finlayson geeft een lange en hoge pass. Haskaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Burke rent richting de bal. Burke schiet op doel. Morisco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Moose Power - Achmids Soul 0:4

81e minuut.
Kanar met een snelle inworp. Sutton rent richting de bal. Cholakov verovert de bal door een tackle van achteren. Cholakov geeft de bal voor. Crampton springt en kopt de bal. Brlej bokst de bal weg.

88e minuut.
Dobosz probeert naar een medespeler te passen. Schofield bereikt de bal nog maar net als eerste. Schofield geeft een hoge lob. Haskaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Haskaj schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Moose Power 69%, Achmids Soul 31%.
Team Moose Power - Achmids Soul 0:4