Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 11:29
  • Competitiewedstrijd: A-League
  • Stadion: The Comets Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 23439
The Comets Chelsea.F.C
Comet22 Tactiek Nirmatrelvir
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
60.7 gemiddelde waardering 71.2
formidable Schieten incredible
excellent Passen outstanding
excellent Verdedigen formidable


3e minuut.
Burton passt de bal in één keer door. Stefanutto onderschept slim de pass. Gardiner is nu in balbezit. Gardiner geeft een hoge lob. Duval krijgt zijn hoofd ertegen. Mihalcea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Gardiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Sevin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gardiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardiner geeft een hoge lob. Mihalcea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Duval rent richting de bal. Duval schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Comets - Chelsea.F.C 0:1

9e minuut.
Van Gisbergen passt de bal zonder na te denken. Burton rent richting de bal. Burton passt de bal met de wreef. Duval bereikt de bal nog maar net als eerste. Duval draait met de bal, schiet en ... Mihalcea bokst de bal weg.

10e minuut.
Bulloch probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krushkov met een snelle inworp. van Rijn geeft een hoge lob. Greenwood krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Loubière geeft een lange en hoge pass. Stefanutto kan de bal niet met de borst controleren. Gardiner is nu in balbezit. Gardiner geeft een lange en hoge pass. Duval krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Klungelig pakt Scuderi de bal. Scuderi geeft een hoge lob. Juliusson rent richting de bal. Greenwood onderschept slim de pass. Greenwood schiet op doel. Stanton bokst de bal weg.

19e minuut.
Scuderi met een snelle inworp. Panopoulos is nu in balbezit. Panopoulos geeft de bal voor. Greenwood springt en kopt de bal. Stanton probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Comets - Chelsea.F.C 1:1

20e minuut.
Juliusson onderschept slim de pass. Juliusson met een sublieme pass. Burton speelt de bal door. Duval is nu in balbezit. Duval haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Comets - Chelsea.F.C 1:2

24e minuut.
Sevin geeft een lange en hoge pass. Stefanutto kan de bal niet met de borst controleren. Gardiner verovert de bal door een tackle van achteren. Gardiner geeft een hoge lob. Duval maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Renaud rent richting de bal. Renaud probeert naar een medespeler te passen. Panopoulos rent richting de bal. Panopoulos schiet op doel. Stanton maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Comets - Chelsea.F.C 2:2

35e minuut.
Sevin met een sublieme pass. Gardiner rent richting de bal. Gardiner speelt de bal door. Duval rent richting de bal. Duval haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Duval kopt de bal weg. Klungelig pakt Stefanutto de bal. Gardiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardiner geeft een lange en hoge pass. Duval maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Comets - Chelsea.F.C 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Comets 56%, Chelsea.F.C 44%.
The Comets - Chelsea.F.C 2:3

53e minuut.
Filip kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gardiner neemt de hoekschop. Duval is nu in balbezit. Duval schiet op doel. Mihalcea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
The Comets - Chelsea.F.C 2:4

54e minuut.
Juliusson rent richting de bal. Greenwood is nu in balbezit. Greenwood geeft een lange en hoge pass. Panopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Panopoulos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Comets - Chelsea.F.C 3:4

57e minuut.
Renaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Renaud geeft de bal voor. Juliusson bereikt de bal nog maar net als eerste. Greenwood onderschept slim de pass. Greenwood haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Stanton maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Comets - Chelsea.F.C 4:4

60e minuut.
Stefanutto verovert de bal door een tackle van achteren. Duval is nu in balbezit. Gardiner rent richting de bal. Gardiner draait met de bal, schiet en ... Mihalcea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Gardiner rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gardiner zal de hoekschop nemen. Duval is nu in balbezit. Duval draait met de bal, schiet en ... Mihalcea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Duval is nu in balbezit. Filip rent richting de bal. Duval onderschept slim de pass. Duval schiet op doel. Mihalcea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Inworp. Amarugi komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Burton is nu in balbezit. Burton passt de bal in één keer door. Gardiner is nu in balbezit. Gardiner geeft de bal voor. Amarugi springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Burton passt de bal met de wreef. Sevin speelt de bal door. Daar is Gardiner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gardiner geeft de bal voor. Amarugi krijgt zijn hoofd ertegen. Mihalcea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Comets 64%, Chelsea.F.C 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Comets - Chelsea.F.C 4:4