Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cruising Kings Ginger Nuts
Hello1 Tactiek fourth
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
0 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
48.8 gemiddelde waardering 65.5
goed Schieten formidabel
goed Passen formidabel
uitstekend Verdedigen formidabel


4e minuut.
Kumasin onderschept slim de pass. Nam Dương rent richting de bal. Nam Dương geeft de bal voor. Milagre is nu in balbezit. Milagre geeft een hoge lob. Kevingston probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Haddrill rent richting de bal. Dorf rent richting de bal. Dorf passt de bal zonder na te denken. Kopacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopacz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruising Kings - Ginger Nuts 0:1

18e minuut.
Nam Dương onderschept slim de pass. Milagre rent richting de bal. Milagre passt de bal met de wreef. Dorf rent richting de bal. Dorf geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Milagre passt de bal zonder na te denken. Jastrzębski rent richting de bal. Jastrzębski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kopacz de bal. Kopacz schiet op doel. Kevingston verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruising Kings - Ginger Nuts 0:2

22e minuut.
Duchewicz kopt de bal weg. Jastrzębski controleert de bal met de borst. Pentilä begaat een overtreding. Pentilä krijgt een gele kaart. Jastrzębski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Milagre met een snel genomen vrije trap. Kopacz krijgt zijn hoofd ertegen. Kevingston werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruising Kings - Ginger Nuts 0:3

26e minuut.
Dorf probeert naar een medespeler te passen. Jastrzębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jastrzębski passt de bal met de wreef. Kopacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopacz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Dorf is nu in balbezit. Dorf geeft de bal voor. Moscholios is nu in balbezit. Moscholios draait met de bal, schiet en ... Kevingston maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruising Kings - Ginger Nuts 0:4

33e minuut.
Milagre geeft een lange en hoge pass. Dorf kopt de bal weg. Moscholios is nu in balbezit. Klungelig pakt Moscholios de bal. Moscholios schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Jastrzębski onderschept slim de pass. Jastrzębski speelt de bal door. Milagre met een sublieme pass. Dorf geeft de bal voor. Kopacz krijgt zijn hoofd ertegen. Kevingston kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Milagre bereikt de bal nog maar net als eerste. Milagre passt de bal in één keer door. Jastrzębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jastrzębski geeft de bal voor. Kopacz springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Kopacz verovert de bal door een tackle van achteren. Kopacz passt de bal met de wreef. Dorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscholios bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscholios schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruising Kings 61%, Ginger Nuts 39%.
Cruising Kings - Ginger Nuts 0:4

48e minuut.
Kevingston probeert naar een medespeler te passen. Nam Dương heeft problemen om de bal te vangen. Milagre met een sublieme pass. Dorf geeft een lange en hoge pass. Kopacz rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Kopacz rent richting de bal. Duchewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kopacz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jastrzębski wilt de vrije trap nemen. Na een snelle pass probeert Duchewicz de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Jastrzębski neemt de hoekschop. Kevingston speelt de bal door. Milagre kopt de bal weg. Jastrzębski is nu in balbezit. Jastrzębski geeft de bal voor. Kevingston kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Moscholios krijgt zijn hoofd ertegen. Kevingston verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Jastrzębski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kopacz rent richting de bal. Kopacz geeft de bal voor. Dorf is nu in balbezit. Dorf haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Nam Dương is nu in balbezit. Milagre onderschept slim de pass. Milagre passt de bal zonder na te denken. Kopacz rent richting de bal. Kopacz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Moscholios is nu in balbezit. Moscholios schiet op doel. De bal raakt de paal. Kevingston kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kopacz maakt een snoekduik en kopt de bal. Kevingston werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruising Kings - Ginger Nuts 0:5

63e minuut.
Milagre geeft de bal voor. Daar is Kopacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopacz kopt de bal weg. Moscholios rent richting de bal. Moscholios schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruising Kings - Ginger Nuts 0:6

64e minuut.
Kopacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jastrzębski rent richting de bal. Jastrzębski passt de bal zonder na te denken. Moscholios is nu in balbezit. Moscholios haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Moscholios heeft problemen om de bal te vangen. Dorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponting tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ponting krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Jastrzębski met een sublieme pass. Dorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorf passt de bal in één keer door. Kopacz is nu in balbezit. Kopacz draait met de bal, schiet en ... Kevingston bokst de bal weg.

75e minuut.
Sekulovski passt de bal met de wreef. Dorf is nu in balbezit. Dorf met een sublieme pass. Moscholios rent richting de bal. Moscholios haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruising Kings 64%, Ginger Nuts 36%.
Cruising Kings - Ginger Nuts 0:6