Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 11:29
  • Competitiewedstrijd: A-League
  • Stadion: cisco spurs Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 29744
cisco spurs Hackney Marshes
exp3 Tactiek Test
61% Balbezit 39%
30% Spel op eigen helft 70%
20 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.4 gemiddelde waardering 37.6
uitmuntend Schieten redelijk
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen matig


11e minuut.
Franczak probeert naar een medespeler te passen. Peltosuo rent richting de bal. Peltosuo geeft een hoge lob. Daar is Merino Ruiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merino Ruiz draait met de bal, schiet en ... Abbott kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Peltosuo neemt de hoekschop. Brzeżański kopt de bal weg. Klungelig pakt Boloda de bal. Boloda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Peltosuo heeft problemen om de bal te vangen. Peltosuo passt de bal in één keer door. Bennett rent richting de bal. Merino Ruiz onderschept slim de pass. Merino Ruiz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cisco spurs - Hackney Marshes 1:0

16e minuut.
Slater passt de bal in één keer door. Peltosuo met een sublieme pass. Boloda bereikt de bal nog maar net als eerste. Merino Ruiz rent richting de bal. Merino Ruiz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Frahm geeft een lange en hoge pass. Merino Ruiz rent richting de bal. Kelly rent richting de bal. Merino Ruiz onderschept slim de pass. Merino Ruiz draait met de bal, schiet en ... Abbott verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vasilevski heeft problemen om de bal te vangen. Boloda rent richting de bal. Boloda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cisco spurs - Hackney Marshes 2:0

27e minuut.
Brzeżański bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzeżański probeert naar een medespeler te passen. Merino Ruiz is nu in balbezit. Merino Ruiz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Mundy rent richting de bal. Boloda verovert de bal door een tackle van achteren. Boloda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cisco spurs - Hackney Marshes 3:0

28e minuut.
Boloda verovert de bal door een tackle van achteren. Bennett schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Boloda raakt geblesseerd tijdens het duel. Brzeżański zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Boloda krijgt zijn hoofd ertegen. Abbott werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Mundy heeft problemen om de bal te vangen. Boloda bereikt de bal nog maar net als eerste. Mundy is nu in balbezit. Boloda bereikt de bal nog maar net als eerste. Boloda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cisco spurs - Hackney Marshes 4:0

37e minuut.
Merino Ruiz passt de bal in één keer door. Blute rent richting de bal. Blute geeft een lange en hoge pass. Boloda bereikt de bal nog maar net als eerste. Boloda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Abbott trapt de bal weg. Montiel kopt de bal weg. Frahm probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sobieszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobieszewski haalt uit met een fantastische trap. Blanco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Akar verovert de bal door een tackle van achteren. Slater verovert de bal door een tackle van achteren. Slater passt de bal met de wreef. Daar is Boloda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boloda draait met de bal, schiet en ... Abbott bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Peltosuo bereikt de bal nog maar net als eerste. Peltosuo passt de bal zonder na te denken. Akar is nu in balbezit. Merino Ruiz onderschept slim de pass. Merino Ruiz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Caceras komt het veld opgelopen. Abbott trapt de bal weg van het doel. Peltosuo kopt de bal weg. Merino Ruiz rent richting de bal. Merino Ruiz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cisco spurs 34%, Hackney Marshes 66%.
cisco spurs - Hackney Marshes 4:0

51e minuut.
Merino Ruiz rent richting de bal. Merino Ruiz geeft een lange en hoge pass. Mundy rent richting de bal. Caceras onderschept slim de pass. Caceras schiet op doel. Abbott verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Vasilevski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peltosuo met de inworp. Brzeżański geeft de bal voor. Caceras maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
cisco spurs - Hackney Marshes 5:0

62e minuut.
Montiel met een sublieme pass. Peltosuo is nu in balbezit. Peltosuo speelt de bal door. Caceras rent richting de bal. Caceras draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Brzeżański passt de bal zonder na te denken. Peltosuo speelt de bal door. Klungelig pakt Franczak de bal. Franczak geeft een hoge lob. Caceras springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Franczak speelt de bal door. Brzeżański speelt de bal door. Merino Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Merino Ruiz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Inworp. Ciminian komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Klungelig pakt Merino Ruiz de bal. Merino Ruiz probeert naar een medespeler te passen. Caceras bereikt de bal nog maar net als eerste. Caceras draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Franczak geeft een hoge lob. Mundy geeft een hoge lob. Brzeżański kopt de bal weg. Daar is Merino Ruiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merino Ruiz geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
cisco spurs - Hackney Marshes 6:0

89e minuut.
Brzeżański kopt de bal weg. Daar is Peltosuo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peltosuo met een sublieme pass. Merino Ruiz is nu in balbezit. Merino Ruiz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cisco spurs 25%, Hackney Marshes 75%.
cisco spurs - Hackney Marshes 6:0