Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 11:29
  • Competitiewedstrijd: A-League
  • Stadion: The Comets Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 30015
The Comets Team Moose Power
Comet22 Tactiek 334
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 7
61.4 gemiddelde waardering 58.5
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Skorupa passt de bal zonder na te denken. Chatzaras rent richting de bal. Chatzaras geeft een lange en hoge pass. Crampton krijgt zijn hoofd ertegen. Mihalcea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Comets - Team Moose Power 0:1

9e minuut.
Renaud passt de bal met de wreef. Panopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Scuderi zal de hoekschop nemen. Greenwood springt en kopt de bal. Morisco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Carrario onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Comets - Team Moose Power 1:1

21e minuut.
Skorupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Skorupa passt de bal met de wreef. Cholakov met een sublieme pass. Crampton rent richting de bal. Crampton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Comets - Team Moose Power 1:2

23e minuut.
Scuderi passt de bal met de wreef. Krushkov rent richting de bal. Krushkov probeert naar een medespeler te passen. Panopoulos rent richting de bal. Panopoulos haalt uit met een fantastische trap. Morisco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Collina bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Comets - Team Moose Power 2:2

25e minuut.
Stefanutto geeft een lange en hoge pass. Panopoulos kopt de bal weg. Renaud is nu in balbezit. Renaud geeft de bal voor. Greenwood maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Carrario passt de bal met de wreef. Chatzaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzaras geeft een hoge lob. Crampton is nu in balbezit. Crampton draait met de bal, schiet en ... Mihalcea bokst de bal weg.

29e minuut.
Johnston kopt de bal weg. Mihalcea probeert naar een medespeler te passen. Renaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Renaud geeft de bal voor. Greenwood krijgt zijn hoofd ertegen. Morisco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Renaud met een sublieme pass. Scuderi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Carrario de bal. Greenwood is nu in balbezit. Greenwood schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Chatzaras controleert de bal met de borst. Chatzaras geeft de bal voor. Crampton rent richting de bal. Crampton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Comets - Team Moose Power 2:3

38e minuut.
Krushkov probeert naar een medespeler te passen. Leijer probeert naar een medespeler te passen. Renaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Renaud geeft een lange en hoge pass. Greenwood maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Renaud kan de bal niet met de borst controleren. Renaud met een sublieme pass. Panopoulos rent richting de bal. Panopoulos schiet op doel. Morisco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Comets - Team Moose Power 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Comets 44%, Team Moose Power 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Comets - Team Moose Power 3:3

49e minuut.
McLaren bereikt de bal nog maar net als eerste. McLaren geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Johnston met een snelle inworp. Cholakov geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Collina bereikt de bal nog maar net als eerste. Collina passt de bal in één keer door. Crampton bereikt de bal nog maar net als eerste. Crampton draait met de bal, schiet en ... Mihalcea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Comets - Team Moose Power 3:4

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Johnston zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skorupa is nu in balbezit. Skorupa geeft een hoge lob. Casserly is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Carrario geeft een lange en hoge pass. Scuderi kopt de bal weg. Panopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Greenwood is nu in balbezit. Greenwood schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Gillard komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Chatzaras geeft een hoge lob. Casserly bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuderi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Casserly raakt geblesseerd tijdens het duel. Cholakov kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Borodycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borodycz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Carrario de bal. Greenwood rent richting de bal. Greenwood schiet op doel. Morisco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Skorupa rent richting de bal. Skorupa passt de bal in één keer door. Chatzaras rent richting de bal. Chatzaras geeft de bal voor. Casserly springt en kopt de bal. Mihalcea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Collina rent richting de bal. Collina speelt de bal door. Skorupa is nu in balbezit. Skorupa geeft de bal voor. Casserly rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Crampton is nu in balbezit. Cholakov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Scuderi. Scuderi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Comets 51%, Team Moose Power 49%.
The Comets - Team Moose Power 3:4