Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHILE_FC Ukmerges ,,Vienybe
panxuk Tactiek N.4
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
61.8 gemiddelde waardering 60.5
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen formidabel


8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Francis met de inworp. Patterson rent richting de bal. Patterson geeft een hoge lob. Bucetti maakt een snoekduik en kopt de bal. Tsiartas bokst de bal weg.

10e minuut.
Dobrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrić passt de bal in één keer door. Sobek rent richting de bal. Sobek geeft een hoge lob. Morantes krijgt zijn hoofd ertegen. Tsiartas bokst de bal weg. Daar is Ársælsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sobek neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Mantello onderschept slim de pass. Francis met een sublieme pass. Morantes rent richting de bal. Morantes haalt uit met een fantastische trap. Tsiartas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CHILE_FC - Ukmerges ,,Vienybe 0:1

21e minuut.
Ardohain geeft een hoge lob. Klungelig pakt Galgóczy de bal. Caligdong rent richting de bal. Caligdong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Francis passt de bal met de wreef. Hartinger rent richting de bal. Hartinger geeft de bal voor. Janus bereikt de bal nog maar net als eerste. Janus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CHILE_FC - Ukmerges ,,Vienybe 1:1

32e minuut.
Cruz onderschept slim de pass. Cruz probeert naar een medespeler te passen. Hartinger rent richting de bal. Janus verovert de bal door een tackle van achteren. Janus schiet op doel. Borovci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Janus met een sublieme pass. Klungelig pakt Tiscornia de bal. Tiscornia passt de bal met de wreef. Janus bereikt de bal nog maar net als eerste. Janus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHILE_FC 52%, Ukmerges ,,Vienybe 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CHILE_FC - Ukmerges ,,Vienybe 1:1

46e minuut.
Heiskala komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Ardohain geeft een hoge lob. Tiscornia rent richting de bal. Hartinger onderschept slim de pass. Janus rent richting de bal. Tiscornia rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tiscornia zal de hoekschop nemen. Janus springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Bucetti rent richting de bal. Patterson is nu in balbezit. Patterson probeert naar een medespeler te passen. Morantes is nu in balbezit. Morantes schiet op doel. Tsiartas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ballesteros komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Morantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Morantes passt de bal in één keer door. Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis geeft een hoge lob. Bucetti krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Hartinger geeft de bal voor. Daar is Bucetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rüstəmbəyov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rüstəmbəyov krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Cotte verovert de bal door een tackle van achteren. Cotte geeft de bal voor. Janus is nu in balbezit. Janus draait met de bal, schiet en ... Borovci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHILE_FC 58%, Ukmerges ,,Vienybe 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CHILE_FC - Ukmerges ,,Vienybe 1:1