Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hackney Marshes Ginger Nuts
Test Tactiek fourth
45% Balbezit 55%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
37 gemiddelde waardering 56.2
redelijk Schieten uitstekend
goed Passen solide
matig Verdedigen goed


2e minuut.
Chapman met een harde bal richting middenveld. Jayanthi controleert de bal met de borst. Haddrill geeft de bal voor. Morgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgan draait met de bal, schiet en ... Chapman bokst de bal weg. Leśniczy rent richting de bal. Leśniczy draait met de bal, schiet en ... Chapman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Jayanthi kan de bal niet met de borst controleren. Wilkin geeft een lange en hoge pass. Morgan kopt de bal weg. Leśniczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniczy draait met de bal, schiet en ... Chapman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Gunning is nu in balbezit. Bauza onderschept slim de pass. Bauza speelt de bal door. Leśniczy is nu in balbezit. Leśniczy geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Lockett met een sublieme pass. Daar is Bauza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bauza probeert naar een medespeler te passen. Leśniczy is nu in balbezit. Leśniczy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hackney Marshes - Ginger Nuts 0:1

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lockett zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bauza geeft een hoge lob. Leśniczy krijgt zijn hoofd ertegen. Chapman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hackney Marshes - Ginger Nuts 0:2

41e minuut.
Milagre speelt de bal door. Bauza geeft de bal voor. Leśniczy rent richting de bal. Leśniczy schiet op doel. Chapman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Pruvost heeft problemen om de bal te vangen. Magon rent richting de bal. Leśniczy onderschept slim de pass. Leśniczy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hackney Marshes 73%, Ginger Nuts 27%.
Hackney Marshes - Ginger Nuts 0:2

55e minuut.
Morgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniczy rent richting de bal. Hammond onderschept slim de pass. Morgan rent richting de bal. Morgan schiet op doel. Chapman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Lockett speelt de bal door. Bauza rent richting de bal. Bauza geeft een hoge lob. Morgan rent richting de bal. Morgan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Milagre de bal. Milagre met een sublieme pass. Morgan rent richting de bal. Morgan draait met de bal, schiet en ... Chapman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Bauza is nu in balbezit. Bauza geeft een lange en hoge pass. Morgan is nu in balbezit. Morgan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hammond de bal onder controle te krijgen. Chapman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Inworp. Milagre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgan geeft een lange en hoge pass. Leśniczy springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Brain bereikt de bal nog maar net als eerste. Brain passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bauza de bal. Bauza geeft de bal voor. Morgan maakt een snoekduik en kopt de bal. Chapman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Inworp. Simunic met de inworp. Milagre speelt de bal door. Morgan rent richting de bal. Morgan schiet op doel. Chapman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Hammond geeft een lange en hoge pass. Inworp. Milagre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morgan is nu in balbezit. Morgan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Simunic geeft de bal voor. Magon kopt de bal weg. Milagre geeft een hoge lob. Leśniczy rent richting de bal. Leśniczy schiet op doel. Chapman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Hammond rent richting de bal. Hammond geeft een lange en hoge pass. Daar is Simunic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jayanthi is nu in balbezit. Jayanthi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Pruvost kopt de bal weg. Bauza probeert de bal aan de voet te houden. Bauza geeft een hoge lob. Leśniczy is nu in balbezit. Leśniczy haalt uit met een fantastische trap. Chapman bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Leśniczy rent richting de bal. Paal!

89e minuut.
Pruvost geeft een lange en hoge pass. Leśniczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniczy geeft een lange en hoge pass. Morgan rent richting de bal. Morgan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hackney Marshes - Ginger Nuts 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hackney Marshes 68%, Ginger Nuts 32%.
Hackney Marshes - Ginger Nuts 0:3