Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 11:29
  • Competitiewedstrijd: A-League
  • Stadion: cisco spurs Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 31639
cisco spurs Cruising Kings
exp3 Tactiek Hello1
56% Balbezit 44%
47% Spel op eigen helft 53%
18 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
60.6 gemiddelde waardering 47.5
formidabel Schieten solide
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Brzeżański passt de bal zonder na te denken. Bazin is nu in balbezit. Bazin probeert naar een medespeler te passen. Boloda is nu in balbezit. Boloda schiet op doel. Kevingston probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
cisco spurs - Cruising Kings 1:0

2e minuut.
Kubacki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Etherington de bal. Caceras bereikt de bal nog maar net als eerste. Caceras schiet op doel. Kevingston verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Klungelig pakt Brzeżański de bal. Brzeżański geeft een hoge lob. Sagáth is nu in balbezit. Boloda onderschept slim de pass. Boloda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cisco spurs - Cruising Kings 2:0

12e minuut.
Frahm bereikt de bal nog maar net als eerste. Frahm geeft een lange en hoge pass. Boloda is nu in balbezit. Boloda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Peltosuo passt de bal in één keer door. Caceras rent richting de bal. Caceras passt de bal zonder na te denken. Boloda rent richting de bal. Boloda haalt uit met een fantastische trap. Kevingston kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Sagáth controleert de bal met de borst. Bazin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazin geeft een lange en hoge pass. Caceras bereikt de bal nog maar net als eerste. Caceras draait met de bal, schiet en ... Kevingston verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Slater probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pentilä rent richting de bal. Frahm is nu in balbezit. Kubacki verovert de bal door een tackle van achteren. Kubacki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Pentilä controleert de bal met de borst. Boloda rent richting de bal. Boloda passt de bal in één keer door. Caceras is nu in balbezit. Caceras haalt uit met een fantastische trap. Kevingston probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cisco spurs 48%, Cruising Kings 52%.
cisco spurs - Cruising Kings 2:0

48e minuut.
Nam Dương verovert de bal door een tackle van achteren. Nam Dương geeft een lange en hoge pass. Kubacki rent richting de bal. Kubacki schiet op doel. Labrousse probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Peltosuo speelt de bal door. Brzeżański probeert de bal met de borst te controleren. Trotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzeżański geeft een lange en hoge pass. Boloda springt en kopt de bal. Kevingston bokst de bal weg.

68e minuut.
Carcalete passt de bal in één keer door. Sagáth is nu in balbezit. Sagáth geeft de bal voor. Kubacki rent richting de bal. Kubacki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Blanco bokst de bal weg.

76e minuut.
Duchewicz onderschept slim de pass. Slater onderschept slim de pass. Slater speelt de bal door. Caceras is nu in balbezit. Caceras schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kevingston probeert wanhopig de bal te grijpen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Boloda rent richting de bal. Boloda draait met de bal, schiet en ... Kevingston probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cisco spurs - Cruising Kings 3:0

84e minuut.
Sagáth probeert de bal aan de voet te houden. Boloda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagáth verovert de bal door een tackle van achteren. Bazin verovert de bal door een tackle van achteren. Bazin draait met de bal, schiet en ... Kevingston kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Duchewicz heeft problemen om de bal te vangen. Bazin rent richting de bal. Bazin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Frahm geeft de bal voor. Caceras rent richting de bal. Kumasin begaat een overtreding. Caceras is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brzeżański wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cisco spurs 46%, Cruising Kings 54%.
cisco spurs - Cruising Kings 3:0