Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 11:29
  • Competitiewedstrijd: A-League
  • Stadion: Ginger Nuts Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 36109
Ginger Nuts cisco spurs
fourth Tactiek exp3
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
18 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
65.5 gemiddelde waardering 60.8
formidable Schieten excellent
formidable Passen solid
excellent Verdedigen formidable


14e minuut.
Jastrzębski is nu in balbezit. Inworp. Bauza met een snelle inworp. Jastrzębski geeft een lange en hoge pass. Moscholios springt en kopt de bal. Blanco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Franczak onderschept slim de pass. Franczak met een sublieme pass. Bauza heeft problemen om de bal te vangen. Bauza geeft de bal voor. Kopacz springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Savón geeft een lange en hoge pass. Haddrill rent richting de bal. Haddrill geeft de bal voor. Moscholios bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscholios schiet op doel. Blanco bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dorf neemt de hoekschop. Kopacz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Sekulovski is nu in balbezit. Slater onderschept slim de pass. Slater passt de bal in één keer door. Boloda is nu in balbezit. Boloda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Moscholios rent richting de bal. Franczak verovert de bal door een tackle van achteren. Franczak speelt de bal door. Boloda rent richting de bal. Boloda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Bauza met een snelle inworp. Bazin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauza geeft een hoge lob. Moscholios bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscholios haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Frahm kopt de bal weg. Klungelig pakt Peltosuo de bal. Jastrzębski is nu in balbezit. Jastrzębski geeft een lange en hoge pass. Moscholios krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ginger Nuts - cisco spurs 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ginger Nuts 45%, cisco spurs 55%.
Ginger Nuts - cisco spurs 1:0

47e minuut.
Bauza onderschept slim de pass. Bauza geeft de bal voor. Kopacz kopt de bal weg. Moscholios is nu in balbezit. Moscholios schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ginger Nuts - cisco spurs 2:0

58e minuut.
Franczak kopt de bal weg. Boloda probeert de bal met de borst te controleren. Haddrill begaat een overtreding. Haddrill krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Jastrzębski rent richting de bal. Jastrzębski heeft problemen om de bal te vangen. Jastrzębski probeert naar een medespeler te passen. Moscholios bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscholios draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Wilkin verovert de bal door een tackle van achteren. Wilkin geeft een lange en hoge pass. Daar is Labrousse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopacz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Brain passt de bal met de wreef. Frahm rent richting de bal. Jastrzębski verovert de bal door een tackle van achteren. Jastrzębski geeft de bal voor. Moscholios maakt een snoekduik en kopt de bal. Blanco bokst de bal weg.

80e minuut.
Jastrzębski geeft een lange en hoge pass. Dorf kopt de bal weg. Labrousse bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopacz onderschept slim de pass. Kopacz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ginger Nuts - cisco spurs 3:0

81e minuut.
Moscholios rent richting de bal. Kopacz is nu in balbezit. Slater rent richting de bal. Kopacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopacz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Brain verovert de bal door een tackle van achteren. Brain passt de bal met de wreef. Jastrzębski met een sublieme pass. Kopacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopacz draait met de bal, schiet en ... Blanco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Haddrill verovert de bal door een tackle van achteren. Haddrill geeft een hoge lob. Daar is Savón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moscholios verovert de bal door een tackle van achteren. Moscholios haalt uit met een fantastische trap. Blanco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Dorf verovert de bal door een tackle van achteren. Dorf geeft de bal voor. Moscholios is nu in balbezit. Moscholios haalt uit met een fantastische trap. Blanco probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ginger Nuts 43%, cisco spurs 57%.
Ginger Nuts - cisco spurs 3:0