Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 11:29
  • Competitiewedstrijd: A-League
  • Stadion: UKMERGE
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 37688
Ukmerges ,,Vienybe Achmids Soul
N.4 Tactiek hurry push
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 12
55.4 gemiddelde waardering 69.7
solid Schieten outstanding
very good Passen excellent
very good Verdedigen outstanding


3e minuut.
Sutton met een sublieme pass. Burke bereikt de bal nog maar net als eerste. Burke geeft de bal voor. Haskaj rent richting de bal. Haskaj draait met de bal, schiet en ... Borovci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Francis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Patterson speelt de bal door. Dobrić speelt de bal door. Flatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Flatt draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dobosz verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Haskaj is nu in balbezit. Siverio bereikt de bal nog maar net als eerste. Siverio geeft een hoge lob. Burke rent richting de bal. Burke schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Sutton rent richting de bal. Sutton geeft een lange en hoge pass. Siverio rent richting de bal. Siverio haalt uit met een fantastische trap. Borovci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ukmerges ,,Vienybe - Achmids Soul 0:1

20e minuut.
Burke speelt de bal door. Haskaj is nu in balbezit. Dobrić begaat een overtreding. Dobrić krijgt een gele kaart. Haskaj raakt geblesseerd tijdens het duel. Kuttor zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Siverio maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kuttor passt de bal met de wreef. Burke rent richting de bal. Burke passt de bal met de wreef. Siverio bereikt de bal nog maar net als eerste. Siverio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Sutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutton passt de bal zonder na te denken. Mrdak is nu in balbezit. Morantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Morantes schiet op doel. Brlej probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Sutton geeft een lange en hoge pass. Hartinger is nu in balbezit. Siverio verovert de bal door een tackle van achteren. Siverio draait met de bal, schiet en ... Borovci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ukmerges ,,Vienybe - Achmids Soul 0:2

33e minuut.
Mrdak kopt de bal weg. Hartinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Burke probeert naar een medespeler te passen. Siverio rent richting de bal. Siverio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Flatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown verovert de bal door een tackle van achteren. Brown geeft een lange en hoge pass. Haskaj is nu in balbezit. Haskaj schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Sobek verovert de bal door een tackle van achteren. Sobek passt de bal zonder na te denken. Kuttor verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Flatt de bal. Flatt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ukmerges ,,Vienybe 55%, Achmids Soul 45%.
Ukmerges ,,Vienybe - Achmids Soul 0:2

46e minuut.
Heiskala komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Brown passt de bal in één keer door. Schofield probeert naar een medespeler te passen. Burke is nu in balbezit. Burke draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Haskaj controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ballesteros komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Ballesteros passt de bal zonder na te denken. Patterson speelt de bal door. Brown rent richting de bal. Flatt verovert de bal door een tackle van achteren. Flatt haalt uit met een fantastische trap. Brlej probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Sutton geeft de bal voor. Burke probeert naar een medespeler te passen. Siverio is nu in balbezit. Siverio schiet op doel. Borovci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ukmerges ,,Vienybe - Achmids Soul 0:3

90e minuut.
Sutton onderschept slim de pass. Sutton met een sublieme pass. Burke speelt de bal door. Siverio bereikt de bal nog maar net als eerste. Siverio schiet op doel. Borovci bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ukmerges ,,Vienybe 57%, Achmids Soul 43%.
Ukmerges ,,Vienybe - Achmids Soul 0:3