Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cool Runnings Team Moose Power
Trident Tactiek 334
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 9
57.3 gemiddelde waardering 63.5
adequate Schieten formidable
excellent Passen solid
excellent Verdedigen incredible


20e minuut.
Chatzaras geeft een lange en hoge pass. Casserly heeft problemen om de bal te vangen. Crampton bereikt de bal nog maar net als eerste. Crampton draait met de bal, schiet en ... Bledig werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - Team Moose Power 0:1

24e minuut.
Collina met een sublieme pass. Carr verovert de bal door een tackle van achteren. Chatzaras probeert naar een medespeler te passen. Crampton bereikt de bal nog maar net als eerste. Crampton haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carrario met een snelle inworp. Łagódka speelt de bal door. Elezović is nu in balbezit. Elezović draait met de bal, schiet en ... Morisco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Chen geeft de bal voor. Inworp. Chatzaras met een snelle inworp. Crampton bereikt de bal nog maar net als eerste. Crampton draait met de bal, schiet en ... Bledig bokst de bal weg. Paal!

41e minuut.
Piatti passt de bal in één keer door. Elezović rent richting de bal. Elezović geeft een hoge lob. Mäekivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäekivi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Carr speelt de bal door. Piatti speelt de bal door. Elezović bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Elezović de bal. Elezović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Chatzaras geeft de bal voor. Langdon is nu in balbezit. Casserly maakt een afschuwelijke overtreding. Casserly krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cool Runnings 58%, Team Moose Power 42%.
Cool Runnings - Team Moose Power 0:1

50e minuut.
Casserly probeert de bal aan de voet te houden. Elezović rent richting de bal. Carrario schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Carrario moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Carrario schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Chatzaras stond buitenspel. Carr neemt vlug de vrije trap. Piatti kopt de bal weg. Elezović is nu in balbezit. Elezović haalt uit met een fantastische trap. Morisco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Czapla is nu in balbezit. Mäekivi onderschept slim de pass. Mäekivi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Cholakov geeft een lange en hoge pass. Chatzaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzaras speelt de bal door. Crampton heeft problemen om de bal te vangen. Crampton schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Łagódka speelt de bal door. Mäekivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gençbaş maakt een afschuwelijke overtreding. Gençbaş krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Chen is nu in balbezit. Chatzaras verovert de bal door een tackle van achteren. Chatzaras speelt de bal door. Collina bereikt de bal nog maar net als eerste. Collina geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Cholakov passt de bal zonder na te denken. Chatzaras is nu in balbezit. Chatzaras passt de bal in één keer door. Crampton rent richting de bal. Crampton haalt uit met een fantastische trap. Bledig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cool Runnings 59%, Team Moose Power 41%.
Cool Runnings - Team Moose Power 0:1