Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 11:29
  • Competitiewedstrijd: A-League
  • Stadion: Stamford Bridge
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 46874
Chelsea.F.C Ginger Nuts
Remdesivir Tactiek fifth
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 8
68.8 gemiddelde waardering 64.7
uitmuntend Schieten uitstekend
formidabel Passen formidabel
formidabel Verdedigen formidabel


4e minuut.
Brain geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Úri de bal. Kopacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorf draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea.F.C - Ginger Nuts 0:1

12e minuut.
Bauza rent richting de bal. Bauza geeft een lange en hoge pass. Moscholios kopt de bal weg. Kopacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopacz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Van Gisbergen geeft de bal voor. Duval rent richting de bal. Duval passt de bal in één keer door. Amarugi rent richting de bal. Amarugi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Milagre rent richting de bal. Milagre geeft de bal voor. Kopacz rent richting de bal. Kopacz schiet op doel. Stanton maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea.F.C - Ginger Nuts 0:2

20e minuut.
Duval heeft problemen om de bal te vangen. Amarugi rent richting de bal. Kopacz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Amarugi roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Amarugi kan niet meer verder spelen. Chapman komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Daar is Kopacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopacz met een sublieme pass. Klungelig pakt Moscholios de bal. Moscholios draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea.F.C - Ginger Nuts 0:3

28e minuut.
Bulloch kopt de bal weg. Wilkin met een sublieme pass. Sekulovski kan de bal niet met de borst controleren. Chapman verovert de bal door een tackle van achteren. Chapman draait met de bal, schiet en ... Bracken probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Duval bereikt de bal nog maar net als eerste. Duval haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea.F.C - Ginger Nuts 1:3

33e minuut.
Daar is Burton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jastrzębski rent richting de bal. Jastrzębski passt de bal met de wreef. Kopacz is nu in balbezit. Kopacz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Chapman raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Harries komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Klungelig pakt Bulloch de bal. Milagre onderschept slim de pass. Milagre probeert naar een medespeler te passen. Moscholios rent richting de bal. Moscholios haalt uit met een fantastische trap. Stanton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Bauza met een snelle inworp. Jastrzębski is nu in balbezit. Jastrzębski geeft een lange en hoge pass. Kopacz rent richting de bal. Kopacz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea.F.C - Ginger Nuts 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea.F.C 46%, Ginger Nuts 54%.
Chelsea.F.C - Ginger Nuts 1:4

46e minuut.
Simunic komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Milagre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bauza rent richting de bal. Bauza passt de bal zonder na te denken. Moscholios bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscholios schiet op doel. Stanton bokst de bal weg.

76e minuut.
Burton speelt de bal door. Bulloch is nu in balbezit. Bulloch passt de bal met de wreef. Duval bereikt de bal nog maar net als eerste. Duval schiet op doel. Bracken verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Jastrzębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jastrzębski passt de bal met de wreef. Dorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopacz is nu in balbezit. Kopacz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea.F.C 49%, Ginger Nuts 51%.
Chelsea.F.C - Ginger Nuts 1:4