Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 11:29
  • Competitiewedstrijd: A-League
  • Stadion: The Comets Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 24429
The Comets Cruising Kings
Armageddon Tactiek Hello1
55% Balbezit 45%
30% Spel op eigen helft 70%
28 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
6 Buitenspel 1
62.3 gemiddelde waardering 49
uitmuntend Schieten goed
uitstekend Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Klungelig pakt Pentilä de bal. van Rijn verovert de bal door een tackle van achteren. Feliksiak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Feliksiak krijgt een gele kaart. van Rijn wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. van Rijn kan niet meer verder spelen. Krushkov komt het veld opgelopen. Greenwood kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Kevingston kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

10e minuut.
Inworp. Pentilä met een snelle inworp. Stefanutto is nu in balbezit. Kumasin verovert de bal door een tackle van achteren. Kumasin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Pentilä rent richting de bal. Leijer verovert de bal door een tackle van achteren. Leijer passt de bal zonder na te denken. Daar is Krushkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krushkov passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Gillard probeert naar een medespeler te passen. McLaren met een sublieme pass. Trotta rent richting de bal. Greenwood verovert de bal door een tackle van achteren. Greenwood haalt uit met een fantastische trap. Kevingston verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nam Dương speelt de bal door. Scuderi met een sublieme pass. Leijer is nu in balbezit. Leijer geeft een lange en hoge pass. Rose krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Comets - Cruising Kings 1:0

19e minuut.
Sagáth geeft de bal voor. Kubacki controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. McLaren maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Krushkov rent richting de bal. Krushkov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Renaud zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scuderi rent richting de bal. Scuderi geeft een lange en hoge pass. Rose springt en kopt de bal. Kevingston maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Comets - Cruising Kings 2:0

24e minuut.
Carcalete zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kubacki rent richting de bal. Met opzet legt McLaren zijn tegenspeler op de grond. Kubacki raakt geblesseerd tijdens het duel. Kumasin komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Landulfo onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pentilä geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal vliegt tegen de lat. Gillard kopt de bal weg. Carcalete is nu in balbezit. Carcalete draait met de bal, schiet en ... Mihalcea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Inworp. Panopoulos komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Sagáth kopt de bal weg. Renaud rent richting de bal. Renaud passt de bal in één keer door. Leijer heeft problemen om de bal te vangen. Leijer geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Stefanutto rent richting de bal. Nam Dương verovert de bal door een tackle van achteren. Landulfo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Landulfo krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Mihalcea probeert naar een medespeler te passen. Leijer kopt de bal weg. Feliksiak rent richting de bal. Krushkov verovert de bal door een tackle van achteren. Krushkov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Trotta met een snelle inworp. Landulfo rent richting de bal. Pentilä schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Pentilä moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pentilä schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

37e minuut.
Feliksiak probeert de bal aan de voet te houden. Duchewicz rent richting de bal. Panopoulos is nu in balbezit. Panopoulos draait met de bal, schiet en ... Kevingston maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Comets - Cruising Kings 3:0

38e minuut.
Inworp. Krushkov met een snelle inworp. Leijer bereikt de bal nog maar net als eerste. Leijer geeft een lange en hoge pass. Panopoulos springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Panopoulos is nu in balbezit. Panopoulos passt de bal met de wreef. Greenwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Greenwood schiet op doel. Kevingston maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Comets - Cruising Kings 4:0

43e minuut.
Leijer speelt de bal door. Krushkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Krushkov met een sublieme pass. Greenwood is nu in balbezit. Greenwood draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kubacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gillard rent richting de bal. Gillard geeft een lange en hoge pass. Renaud geeft een lange en hoge pass. Panopoulos krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Comets 37%, Cruising Kings 63%.
The Comets - Cruising Kings 4:0

48e minuut.
Sagáth verovert de bal door een tackle van achteren. Carcalete is nu in balbezit. Carcalete passt de bal zonder na te denken. Gillard is nu in balbezit. Gillard geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Inworp. Renaud met een snelle inworp. Scuderi geeft een hoge lob. Panopoulos springt en kopt de bal. Kevingston maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Leijer verovert de bal door een tackle van achteren. Leijer speelt de bal door. Krushkov is nu in balbezit. Krushkov geeft de bal voor. Panopoulos krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Comets - Cruising Kings 5:0

55e minuut.
Panopoulos passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Greenwood de bal. Nam Dương rent richting de bal. Greenwood verovert de bal door een tackle van achteren. Greenwood draait met de bal, schiet en ... Kevingston bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Panopoulos is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Panopoulos is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
The Comets - Cruising Kings 6:0

57e minuut.
Trotta geeft de bal voor. Krushkov met een sublieme pass. Leijer geeft een lange en hoge pass. Panopoulos springt en kopt de bal. Kevingston maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Comets - Cruising Kings 7:0

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Renaud met de inworp. Scuderi rent richting de bal. Scuderi geeft een lange en hoge pass. Panopoulos krijgt zijn hoofd ertegen. Kevingston probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Greenwood passt de bal met de wreef. Krushkov is nu in balbezit. Krushkov probeert naar een medespeler te passen. Greenwood is nu in balbezit. Greenwood haalt uit met een fantastische trap. Kevingston bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kornelius komt het veld opgelopen. Renaud geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Panopoulos maakt een snoekduik en kopt de bal. Kevingston bokst de bal weg.

66e minuut.
Leijer speelt de bal door. Kornelius rent richting de bal. Panopoulos rent richting de bal. Panopoulos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Krushkov heeft problemen om de bal te vangen. Krushkov speelt de bal door. Kornelius rent richting de bal. Kornelius haalt uit met een fantastische trap. Kevingston probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Comets - Cruising Kings 8:0

76e minuut.
Trotta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stefanutto bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanutto geeft een lange en hoge pass. Panopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Panopoulos haalt uit met een fantastische trap. Kevingston verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kornelius bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornelius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Comets - Cruising Kings 9:0

77e minuut.
Sagáth probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Duchewicz rent richting de bal. Panopoulos begaat een overtreding. Panopoulos krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Leijer rent richting de bal. Leijer passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Krushkov de bal. Krushkov geeft een hoge lob. Panopoulos krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Comets - Cruising Kings 10:0

81e minuut.
Krushkov geeft een hoge lob. Kumasin kopt de bal weg. Renaud rent richting de bal. Renaud geeft een hoge lob. Kornelius springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Inworp. Leijer met een snelle inworp. Krushkov speelt de bal door. Scuderi geeft een hoge lob. Panopoulos maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Feliksiak kopt de bal weg. Renaud rent richting de bal. Renaud passt de bal in één keer door. Panopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Panopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Comets - Cruising Kings 11:0

88e minuut.
Krushkov met een sublieme pass. Leijer rent richting de bal. Leijer probeert naar een medespeler te passen. Krushkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Krushkov geeft een hoge lob. Kevingston verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Comets 22%, Cruising Kings 78%.
The Comets - Cruising Kings 11:0