Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hackney Marshes CHILE_FC
Test Tactiek Myocarditis
45% Balbezit 55%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
42 gemiddelde waardering 53.9
adequate Schieten outstanding
adequate Passen excellent
adequate Verdedigen solid


1e minuut.
Caligdong rent richting de bal. Caligdong passt de bal zonder na te denken. Tiscornia rent richting de bal. Tiscornia geeft een hoge lob. Savaşan springt en kopt de bal. Abbott verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Cotte geeft de bal voor. Caligdong kopt de bal weg. Savaşan is nu in balbezit. Savaşan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hackney Marshes - CHILE_FC 0:1

11e minuut.
Jilozinho rent richting de bal. Jilozinho passt de bal in één keer door. Tiscornia bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiscornia geeft een lange en hoge pass. Savaşan krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Pałka verovert de bal door een tackle van achteren. Pałka geeft een lange en hoge pass. Caligdong is nu in balbezit. Caligdong haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hammond de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jilozinho neemt de hoekschop. Savaşan maakt een snoekduik en kopt de bal. Abbott probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hackney Marshes - CHILE_FC 0:2

20e minuut.
Ardohain maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Caligdong kopt de bal weg. Pruvost heeft problemen om de bal te vangen. Savaşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaşan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Tiscornia probeert naar een medespeler te passen. Savaşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaşan schiet op doel. Na een snelle pass probeert Magon de bal onder controle te krijgen. Abbott maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hackney Marshes - CHILE_FC 0:3

24e minuut.
Tiscornia met een sublieme pass. Jayanthi is nu in balbezit. Ardohain onderschept slim de pass. Ardohain geeft een hoge lob. Savaşan krijgt zijn hoofd ertegen. Abbott probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Inworp. Pałka met een snelle inworp. Savaşan met een sublieme pass. Caligdong heeft problemen om de bal te vangen. Caligdong schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Pachelski heeft problemen om de bal te vangen. Pałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałka passt de bal met de wreef. Savaşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaşan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Pruvost heeft problemen om de bal te vangen. Pruvost geeft een hoge lob. Tiscornia kopt de bal weg. Klungelig pakt Caligdong de bal. Caligdong schiet op doel. Abbott verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Magon de bal. Savaşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaşan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hackney Marshes - CHILE_FC 0:4

38e minuut.
Pałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałka passt de bal in één keer door. Tiscornia rent richting de bal. Tiscornia geeft de bal voor. Savaşan maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Jilozinho passt de bal in één keer door. Tiscornia is nu in balbezit. Tiscornia geeft de bal voor. Savaşan krijgt zijn hoofd ertegen. Abbott maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hackney Marshes - CHILE_FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hackney Marshes 80%, CHILE_FC 20%.
Hackney Marshes - CHILE_FC 0:5

47e minuut.
Vasilevski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Caligdong. Vasilevski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mundy zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mantello is nu in balbezit. Mantello geeft een lange en hoge pass. Savaşan heeft problemen om de bal te vangen. Savaşan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Mundy bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiscornia verovert de bal door een tackle van achteren. Tiscornia probeert naar een medespeler te passen. Caligdong rent richting de bal. Caligdong haalt uit met een fantastische trap. Abbott kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Klungelig pakt Magon de bal. Jilozinho rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bireta. Bireta krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Vasilevski geeft de bal voor. Mantello is nu in balbezit. Mantello geeft een hoge lob. Savaşan kan de bal niet met de borst controleren. Savaşan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Klungelig pakt Pałka de bal. Pałka geeft een hoge lob. Caligdong rent richting de bal. Caligdong schiet op doel. Abbott probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hackney Marshes - CHILE_FC 0:6

64e minuut.
Pałka probeert naar een medespeler te passen. Jilozinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaşan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hackney Marshes - CHILE_FC 0:7

68e minuut.
Savaşan geeft de bal voor. Daar is Tiscornia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tiscornia geeft een lange en hoge pass. Savaşan is nu in balbezit. Savaşan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hackney Marshes - CHILE_FC 0:8

70e minuut.
Inworp. Porwoł komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Porwoł rent richting de bal. Jilozinho geeft een hoge lob. Savaşan is nu in balbezit. Savaşan haalt uit met een fantastische trap. Abbott maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Tiscornia geeft een lange en hoge pass. Savaşan is nu in balbezit. Jilozinho rent richting de bal. Savaşan is nu in balbezit. Savaşan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hackney Marshes - CHILE_FC 0:9

71e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Abbott niet meer kan verder spelen. Chapman komt het veld opgelopen.

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Budin komt het veld opgelopen. Kelly komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Ardohain neemt vlug de vrije trap. Kelly kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mundy de bal onder controle te krijgen. Porwoł is nu in balbezit. Porwoł haalt uit met een fantastische trap. Chapman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hackney Marshes 78%, CHILE_FC 22%.
Hackney Marshes - CHILE_FC 0:9