Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-14 11:29
  • Competitiewedstrijd: A-League
  • Stadion: UKMERGE
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 15490
Ukmerges ,,Vienybe cisco spurs
N.4 Tactiek exp4
44% Balbezit 56%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59.7 gemiddelde waardering 57.6
excellent Schieten solid
very good Passen good
very good Verdedigen outstanding


2e minuut.
Bazin rent richting de bal. Dobrić is nu in balbezit. Bazin begaat een overtreding. Bazin krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Van Dyck verovert de bal door een tackle van achteren. Van Dyck geeft een lange en hoge pass. Francis kopt de bal weg. Bucetti is nu in balbezit. Bucetti haalt uit met een fantastische trap. Madaschi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ukmerges ,,Vienybe - cisco spurs 1:0

37e minuut.
Sobek rent richting de bal. Sobek speelt de bal door. Klungelig pakt Van Dyck de bal. Dobrić probeert naar een medespeler te passen. Patterson geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Ukmerges ,,Vienybe - cisco spurs 2:0

41e minuut.
Franczak geeft een hoge lob. Boloda is nu in balbezit. Cruz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cruz krijgt een gele kaart. Boloda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Caceras zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Ukmerges ,,Vienybe - cisco spurs 2:1

42e minuut.
Patterson rent richting de bal. Patterson met een sublieme pass. Morantes rent richting de bal. Morantes draait met de bal, schiet en ... Madaschi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ukmerges ,,Vienybe - cisco spurs 3:1

43e minuut.
Bucetti rent richting de bal. Bazin begaat een overtreding. Bucetti raakt geblesseerd tijdens het duel. Patterson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Morantes krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ukmerges ,,Vienybe 46%, cisco spurs 54%.
Ukmerges ,,Vienybe - cisco spurs 3:1

46e minuut.
Heiskala komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Savón probeert naar een medespeler te passen. Francis geeft de bal voor. Bucetti kopt de bal weg. Morantes is nu in balbezit. Morantes schiet op doel. Madaschi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Bazin rent richting de bal. Bazin passt de bal met de wreef. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Boloda verovert de bal door een tackle van achteren. Boloda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Bazin passt de bal in één keer door. Galgóczy met een sublieme pass. Peltosuo rent richting de bal. Peltosuo schiet op doel. Borovci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ukmerges ,,Vienybe - cisco spurs 3:2

61e minuut.
Ballesteros komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Francis passt de bal zonder na te denken. Morantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Labrousse begaat een overtreding. Morantes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Patterson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Morantes is nu in balbezit. Morantes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ukmerges ,,Vienybe - cisco spurs 4:2

78e minuut.
Savón probeert naar een medespeler te passen. Cárdenas heeft problemen om de bal te vangen. Bucetti is nu in balbezit. Bucetti haalt uit met een fantastische trap. Madaschi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ukmerges ,,Vienybe - cisco spurs 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ukmerges ,,Vienybe 48%, cisco spurs 52%.
Ukmerges ,,Vienybe - cisco spurs 5:2