Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-14 11:29
  • Competitiewedstrijd: A-League
  • Stadion: cisco spurs Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 24137
cisco spurs Ukmerges ,,Vienybe
exp3 Tactiek N.4
59% Balbezit 41%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
63.1 gemiddelde waardering 57.5
formidable Schieten excellent
solid Passen very good
outstanding Verdedigen solid


3e minuut.
Klungelig pakt Cruz de bal. Boloda verovert de bal door een tackle van achteren. Galgóczy onderschept slim de pass. Caceras onderschept slim de pass. Caceras draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Borovci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Caceras onderschept slim de pass. Caceras speelt de bal door. Boloda rent richting de bal. Boloda schiet op doel. Borovci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cisco spurs - Ukmerges ,,Vienybe 1:0

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Slater met een snelle inworp. Brzeżański geeft de bal voor. Caceras is nu in balbezit. Caceras haalt uit met een fantastische trap. Borovci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Boumnijel speelt de bal door. Patterson rent richting de bal. Brzeżański tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Patterson roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Patterson kan niet meer verder spelen. Ballesteros komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Kujawski verovert de bal door een tackle van achteren. Kujawski speelt de bal door. Slater heeft problemen om de bal te vangen. Slater geeft een hoge lob. Caceras maakt een snoekduik en kopt de bal. Borovci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Klungelig pakt Slater de bal. Slater geeft een lange en hoge pass. Caceras kopt de bal weg. Boloda bereikt de bal nog maar net als eerste. Boloda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cisco spurs 41%, Ukmerges ,,Vienybe 59%.
cisco spurs - Ukmerges ,,Vienybe 1:0

46e minuut.
Heiskala komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Heiskala probeert naar een medespeler te passen. Sobek geeft de bal voor. Morantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Morantes schiet op doel. Blanco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
cisco spurs - Ukmerges ,,Vienybe 1:1

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Francis met de inworp. Slater verovert de bal door een tackle van achteren. Ballesteros geeft de bal voor. Bucetti springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Francis is nu in balbezit. Slater begaat een overtreding. Francis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Heiskala met een snel genomen vrije trap. Bucetti kopt de bal weg. Daar is Savón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morantes is nu in balbezit. Morantes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Ang kopt de bal weg. Francis is nu in balbezit. Slater onderschept slim de pass. Slater geeft de bal voor. Boloda is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Bucetti onderschept slim de pass. Labrousse bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bucetti. Bucetti krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Bazin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazin probeert naar een medespeler te passen. Caceras is nu in balbezit. Caceras schiet op doel. Borovci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cisco spurs - Ukmerges ,,Vienybe 2:1

75e minuut.
Galgóczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Galgóczy probeert naar een medespeler te passen. Ballesteros rent richting de bal. Ballesteros geeft de bal voor. Morantes krijgt zijn hoofd ertegen. Blanco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Labrousse geeft de bal voor. Caceras kopt de bal weg. Cruz is nu in balbezit. Boloda onderschept slim de pass. Boloda schiet op doel. Borovci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Bazin met een snelle inworp. Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas draait met de bal, schiet en ... Caceras bereikt de bal nog maar net als eerste. Caceras schiet op doel. Borovci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Sobek passt de bal in één keer door. Ballesteros heeft problemen om de bal te vangen. Bazin begaat een overtreding. Bazin krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Ballesteros raakt geblesseerd tijdens het duel. Ballesteros met een snel genomen vrije trap. Savón kopt de bal weg. Sobek is nu in balbezit. Sobek geeft de bal voor. Morantes krijgt zijn hoofd ertegen. Blanco bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cisco spurs 43%, Ukmerges ,,Vienybe 57%.
cisco spurs - Ukmerges ,,Vienybe 2:1