Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mypolonga Tigers Funky Town FC
Normal Tactiek Attack
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.9 gemiddelde waardering 34.5
matig Schieten redelijk
matig Passen redelijk
zwak Verdedigen matig


5e minuut.
Towers verovert de bal door een tackle van achteren. Towers speelt de bal door. Ang probeert naar een medespeler te passen. Jenkins is nu in balbezit. Jenkins schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Schofield kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Rose verovert de bal door een tackle van achteren. Mundy is nu in balbezit. Mundy passt de bal in één keer door. Cole is nu in balbezit. Cole haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Bożeszkowski kan de bal niet met de borst controleren. Ponting rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bożeszkowski. Bożeszkowski krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Bożeszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożeszkowski passt de bal met de wreef. Stark is nu in balbezit. Stark draait met de bal, schiet en ... Kobayashi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mypolonga Tigers - Funky Town FC 0:1

28e minuut.
Daar is Hoang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stark rent richting de bal. Stark geeft een hoge lob. Daar is Cole, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cole schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mypolonga Tigers - Funky Town FC 0:2

33e minuut.
Kohler geeft een lange en hoge pass. Cole kopt de bal weg. Hoang heeft problemen om de bal te vangen. Stark is nu in balbezit. Stark schiet op doel. Kobayashi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Kohler geeft de bal voor. Hoang kopt de bal weg. Daar is Towers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bożeszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożeszkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Raković geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burgoyne met een snelle inworp. Klungelig pakt Willetts de bal. Willetts geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Barton probeert naar een medespeler te passen. McPharlin is nu in balbezit. Cole met een sublieme pass. Stark is nu in balbezit. Stark schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mypolonga Tigers 56%, Funky Town FC 44%.
Mypolonga Tigers - Funky Town FC 0:2

68e minuut.
Inworp. Mundy met een snelle inworp. Hoang bereikt de bal nog maar net als eerste. Stark verovert de bal door een tackle van achteren. Stark haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Barton geeft de bal voor. Daar is Stark, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoang bereikt de bal nog maar net als eerste. Stark onderschept slim de pass. Stark haalt uit met een fantastische trap. Kobayashi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Money geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burgoyne met de inworp. Willetts is nu in balbezit. Willetts geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Towers bereikt de bal nog maar net als eerste. Towers geeft een hoge lob. Bożeszkowski speelt de bal door. Cole heeft problemen om de bal te vangen. Cole passt de bal zonder na te denken. Kobayashi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stark is nu in balbezit. Stark draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mypolonga Tigers - Funky Town FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mypolonga Tigers 39%, Funky Town FC 61%.
Mypolonga Tigers - Funky Town FC 0:3