Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jasczyk ScytheFC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 20.4
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Steele passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vrkic de bal. Vrkic met een sublieme pass. Veart heeft problemen om de bal te vangen. Veart draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Jasczyk - ScytheFC 0:1

24e minuut.
Bocquee bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocquee geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt O`Brien de bal. Veart is nu in balbezit. Veart draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado speelt de bal door. Santalab is nu in balbezit. Fyfe verovert de bal door een tackle van achteren. Fyfe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Sharpley is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Steele. Sharpley raakt geblesseerd tijdens het duel. Kisnorbo met een snel genomen vrije trap. Daar is Whincup, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mooney rent richting de bal. Mooney schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
O`Brien met een sublieme pass. Klungelig pakt Mooney de bal. Whincup verovert de bal door een tackle van achteren. Fyfe rent richting de bal. Fyfe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jasczyk 47%, ScytheFC 53%.
Jasczyk - ScytheFC 0:1

58e minuut.
Kisnorbo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pavlich komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Mooney is nu in balbezit. Zhang legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mooney raakt geblesseerd tijdens het duel. Mooney zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Nicole maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jasczyk - ScytheFC 1:1

78e minuut.
Santalab bereikt de bal nog maar net als eerste. Morley verovert de bal door een tackle van achteren. Morley passt de bal zonder na te denken. Fyfe is nu in balbezit. Fyfe haalt uit met een fantastische trap. Nicole kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Murray rent richting de bal. Murray geeft de bal voor. Chang bereikt de bal nog maar net als eerste. Fyfe onderschept slim de pass. Fyfe draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jasczyk 43%, ScytheFC 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jasczyk - ScytheFC 1:1