Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 11:29
  • Competitiewedstrijd: League II.01
  • Stadion: Kallo FC Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2880
Kallo FC Fiery Panthers
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 19.2
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Lang met een sublieme pass. Baird is nu in balbezit. Wilkinson rent richting de bal. Harrop is nu in balbezit. Harrop haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Pantelidis rent richting de bal. Pantelidis geeft een lange en hoge pass. Daar is Ryland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harrop is nu in balbezit. Harrop draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Wilkinson geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt D`Souza de bal. Salapasidis verovert de bal door een tackle van achteren. Mason onderschept slim de pass. Mason draait met de bal, schiet en ... Ang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kallo FC - Fiery Panthers 1:0

34e minuut.
Cloete heeft problemen om de bal te vangen. Baird is nu in balbezit. Baird passt de bal in één keer door. Harrop is nu in balbezit. Harrop haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Walsh passt de bal met de wreef. Salapasidis is nu in balbezit. Mason speelt de bal door. D`Souza bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Souza haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Heffernan rent richting de bal. Heffernan geeft een hoge lob. Baird is nu in balbezit. Baird haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kallo FC - Fiery Panthers 1:1

39e minuut.
Ryland rent richting de bal. Harrop onderschept slim de pass. Harrop geeft een lange en hoge pass. Baird is nu in balbezit. Baird schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kallo FC 62%, Fiery Panthers 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kallo FC - Fiery Panthers 1:1

52e minuut.
Cloete kopt de bal weg. Ryland is nu in balbezit. Harrop tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ryland raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ryland kan niet meer verder spelen. Gillard komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kallo FC 39%, Fiery Panthers 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kallo FC - Fiery Panthers 1:1