Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gorlock the destroyer FC Shinobi
424 Tactiek Balanced
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 25.9
matig Schieten matig
redelijk Passen matig
goed Verdedigen slecht


8e minuut.
Vrkic met de inworp. Ross rent richting de bal. Emerton onderschept slim de pass. Emerton geeft een lange en hoge pass. Kirk krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Emerton onderschept slim de pass. Busscher rent richting de bal. Emerton verovert de bal door een tackle van achteren. Emerton schiet op doel. Kirk probeert de bal aan de voet te houden. Mendes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Chmelař heeft problemen om de bal te vangen. Chmelař passt de bal met de wreef. Kirk is nu in balbezit. Kirk draait met de bal, schiet en ... Stark probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Busscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Busscher geeft een lange en hoge pass. Gacker kopt de bal weg. Zillman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zillman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Baillie is nu in balbezit. Ross geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Day de bal. Upton rent richting de bal. Upton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorlock the destroyer FC - Shinobi 0:1

40e minuut.
Vrkic rent richting de bal. Vrkic passt de bal in één keer door. Emerton is nu in balbezit. Kirk rent richting de bal. Kirk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gorlock the destroyer FC - Shinobi 1:1

42e minuut.
Day onderschept slim de pass. Busscher rent richting de bal. Busscher passt de bal in één keer door. Zillman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zillman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Zillman is nu in balbezit. Upton rent richting de bal. Wörns onderschept slim de pass. Zillman onderschept slim de pass. Zillman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorlock the destroyer FC 46%, Shinobi 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gorlock the destroyer FC - Shinobi 1:1

49e minuut.
Zillman rent richting de bal. Scuderi rent richting de bal. Upton verovert de bal door een tackle van achteren. Zillman is nu in balbezit. Zillman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Wörns kopt de bal weg. Moceanu is nu in balbezit. Moceanu passt de bal met de wreef. Kirk rent richting de bal. Kirk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Kirk bereikt de bal nog maar net als eerste. Franker verovert de bal door een tackle van achteren. Franker passt de bal zonder na te denken. Emerton bereikt de bal nog maar net als eerste. Emerton draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Ingall speelt de bal door. Munday heeft problemen om de bal te vangen. Ingall is nu in balbezit. Emerton verovert de bal door een tackle van achteren. Emerton draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Chmelař verovert de bal door een tackle van achteren. Chmelař passt de bal in één keer door. Stark speelt de bal door. Mendes heeft problemen om de bal te vangen. Franker verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Busscher speelt de bal door. Ross rent richting de bal. Ross passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Upton de bal. Upton haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorlock the destroyer FC 47%, Shinobi 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gorlock the destroyer FC - Shinobi 1:1