Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Funky Town FC Tribe
Attack Tactiek 2020 352
43% Balbezit 57%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 42
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31.4 gemiddelde waardering 47.1
zwak Schieten solide
redelijk Passen zeer goed
matig Verdedigen goed


1e minuut.
Sharp passt de bal met de wreef. Tudecki probeert naar een medespeler te passen. Schiralli rent richting de bal. Schiralli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Town FC - Tribe 0:1

7e minuut.
Sharp probeert naar een medespeler te passen. Schiralli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose verovert de bal door een tackle van achteren. Sharp onderschept slim de pass. Sharp draait met de bal, schiet en ... Schofield kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Raković geeft de bal voor. Žampa geeft een lange en hoge pass. Sharp rent richting de bal. Sharp haalt uit met een fantastische trap. Schofield probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Žampa neemt de hoekschop. Schofield speelt de bal door. Antas kopt de bal weg. Schiralli is nu in balbezit. Schiralli draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Town FC - Tribe 0:2

21e minuut.
Klungelig pakt Cole de bal. Schiralli verovert de bal door een tackle van achteren. Sharp is nu in balbezit. Schiralli bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiralli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Kakussyan speelt de bal door. Žampa met een sublieme pass. Sharp rent richting de bal. Schiralli rent richting de bal. Schiralli draait met de bal, schiet en ... Schofield probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Inworp. Antas met een snelle inworp. Žampa rent richting de bal. Žampa geeft een lange en hoge pass. Sharp maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Žampa geeft de bal voor. Schiralli bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiralli draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Money de bal onder controle te krijgen. Schofield werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Town FC - Tribe 0:3

32e minuut.
Rose is nu in balbezit. Tudecki onderschept slim de pass. Tudecki met een sublieme pass. Sharp bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharp draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Kakussyan kopt de bal weg. Daar is Tudecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sharp bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharp draait met de bal, schiet en ... Schofield werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Daar is Raković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schiralli rent richting de bal. Schiralli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Town FC - Tribe 0:4

38e minuut.
Ciolţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciolţea passt de bal zonder na te denken. Tudecki probeert naar een medespeler te passen. Sharp bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharp draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Kakussyan passt de bal met de wreef. Schiralli bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiralli passt de bal zonder na te denken. Sharp bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharp draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Funky Town FC 72%, Tribe 28%.
Funky Town FC - Tribe 0:4

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Antas met de inworp. Žampa geeft een hoge lob. Schiralli springt en kopt de bal. Schofield probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Town FC - Tribe 0:5

48e minuut.
Woodenberg passt de bal met de wreef. Rose is nu in balbezit. Sharp verovert de bal door een tackle van achteren. Sharp haalt uit met een fantastische trap. Schofield probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Town FC - Tribe 0:6

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Money de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Žampa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Schiralli is nu in balbezit. Schiralli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Town FC - Tribe 0:7

52e minuut.
Kakussyan passt de bal met de wreef. Tudecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudecki passt de bal in één keer door. Sharp rent richting de bal. Sharp haalt uit met een fantastische trap. Schofield kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Ciolţea geeft een hoge lob. Barton bereikt de bal nog maar net als eerste. Barton passt de bal zonder na te denken. Žampa bereikt de bal nog maar net als eerste. Žampa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Žampa bereikt de bal nog maar net als eerste. Žampa passt de bal met de wreef. Schiralli is nu in balbezit. Schiralli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Žampa bereikt de bal nog maar net als eerste. Žampa passt de bal in één keer door. Antas bereikt de bal nog maar net als eerste. Antas passt de bal zonder na te denken. Schiralli bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Town FC - Tribe 0:8

61e minuut.
Žampa is nu in balbezit. Žampa met een sublieme pass. Sharp is nu in balbezit. Sharp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Town FC - Tribe 0:9

62e minuut.
Woodenberg heeft problemen om de bal te vangen. Antoniou bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniou geeft een lange en hoge pass. Schiralli is nu in balbezit. Schiralli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Kakussyan kopt de bal weg. Klungelig pakt Kohler de bal. Sharp bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharp geeft een hoge lob. Schiralli maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Cieślarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieślarczyk geeft een hoge lob. Tudecki kopt de bal weg. Sharp rent richting de bal. Sharp haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Kakussyan is nu in balbezit. Kakussyan geeft de bal voor. Schiralli kopt de bal weg. Daar is Sharp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sharp haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Schiralli bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiralli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Town FC - Tribe 0:10

72e minuut.
Antoniou verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Antoniou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antoniou speelt de bal door. Schiralli rent richting de bal. Schiralli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Tudecki is nu in balbezit. Tudecki geeft een hoge lob. Klungelig pakt Raković de bal. Schiralli bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiralli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Town FC - Tribe 0:11

77e minuut.
Klungelig pakt Žampa de bal. Žampa geeft de bal voor. Sharp rent richting de bal. Sharp draait met de bal, schiet en ... Money probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schofield kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Inworp. Kakussyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tudecki rent richting de bal. Tudecki geeft een lange en hoge pass. Sharp rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Town FC - Tribe 0:12

79e minuut.
Žampa is nu in balbezit. Žampa passt de bal zonder na te denken. Antas is nu in balbezit. Antas geeft de bal voor. Schiralli springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Kakussyan onderschept slim de pass. Antoniou geeft een lange en hoge pass. Schiralli kopt de bal weg. Sharp rent richting de bal. Sharp schiet op doel. Schofield bokst de bal weg.

84e minuut.
Kakussyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakussyan geeft een hoge lob. Sharp kopt de bal weg. Klungelig pakt Schiralli de bal. Schiralli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sharp is nu in balbezit. Sharp haalt uit met een fantastische trap. Schofield probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Town FC - Tribe 0:13

86e minuut.
Kakussyan passt de bal zonder na te denken. Daar is Sharp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sharp passt de bal met de wreef. Schiralli bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiralli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Antoniou onderschept slim de pass. Antoniou passt de bal met de wreef. Schiralli is nu in balbezit. Schiralli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Town FC - Tribe 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Funky Town FC 83%, Tribe 17%.
Funky Town FC - Tribe 0:14