Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 11:29
  • Competitiewedstrijd: League II.01
  • Stadion: Shinobi Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2928
Shinobi Fiery Panthers
Balanced Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.6 gemiddelde waardering 20
redelijk Schieten slecht
matig Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


6e minuut.
Lang probeert naar een medespeler te passen. Zillman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zillman speelt de bal door. Upton bereikt de bal nog maar net als eerste. Upton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shinobi - Fiery Panthers 1:0

17e minuut.
Ross speelt de bal door. Munday speelt de bal door. Zillman bereikt de bal nog maar net als eerste. Upton bereikt de bal nog maar net als eerste. Upton draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Busscher verovert de bal door een tackle van achteren. Salapasidis verovert de bal door een tackle van achteren. Salapasidis speelt de bal door. Baird rent richting de bal. Baird schiet op doel. Mendes bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cloete neemt de hoekschop. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Baird rent richting de bal. Harrop is nu in balbezit. Baird bereikt de bal nog maar net als eerste. Baird schiet op doel. Na een snelle pass probeert Stark de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Munday rent richting de bal. Pantelidis rent richting de bal. Munday onderschept slim de pass. Munday geeft een lange en hoge pass. Zillman krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Cloete onderschept slim de pass. Cloete geeft de bal voor. Ibbotson heeft problemen om de bal te vangen. Ibbotson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Shinobi - Fiery Panthers 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shinobi 51%, Fiery Panthers 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shinobi - Fiery Panthers 1:1

62e minuut.
Ross bereikt de bal nog maar net als eerste. Coulthard geeft een lange en hoge pass. Harrop is nu in balbezit. Baird is nu in balbezit. Baird schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Baillie geeft een lange en hoge pass. Zillman is nu in balbezit. Zillman geeft een lange en hoge pass. Day is nu in balbezit. Day schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shinobi 46%, Fiery Panthers 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shinobi - Fiery Panthers 1:1