Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gorlock the destroyer FC Kallo FC
424 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.8 gemiddelde waardering 21.2
redelijk Schieten matig
matig Passen zwak
goed Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Mason rent richting de bal. Mason geeft een hoge lob. McDonald bereikt de bal nog maar net als eerste. McDonald draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gorlock the destroyer FC - Kallo FC 0:1

8e minuut.
Chmelař is nu in balbezit. Chmelař passt de bal met de wreef. Gillard is nu in balbezit. Kirk onderschept slim de pass. Kirk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Vrkic met een sublieme pass. Kirk rent richting de bal. Kirk passt de bal zonder na te denken. Emerton bereikt de bal nog maar net als eerste. Emerton draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Wörns rent richting de bal. Wörns passt de bal in één keer door. Emerton is nu in balbezit. Kirk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Wilkinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilkinson geeft een lange en hoge pass. Collina speelt de bal door. D`Souza rent richting de bal. D`Souza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
McDonald rent richting de bal. Boon begaat een overtreding. McDonald is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nicholson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. D`Souza is nu in balbezit. D`Souza schiet op doel. Angelillo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Chmelař passt de bal zonder na te denken. Scuderi rent richting de bal. Collina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Collina krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Klungelig pakt Cross de bal. Emerton bereikt de bal nog maar net als eerste. Gillard legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Emerton raakt geblesseerd tijdens het duel. Kirk neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. Cain kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorlock the destroyer FC 50%, Kallo FC 50%.
Gorlock the destroyer FC - Kallo FC 0:1

48e minuut.
Kirk onderschept slim de pass. Emerton bereikt de bal nog maar net als eerste. Walsh is nu in balbezit. Emerton onderschept slim de pass. Emerton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gorlock the destroyer FC - Kallo FC 1:1

52e minuut.
Scuderi heeft problemen om de bal te vangen. Collina is nu in balbezit. Scuderi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Scuderi krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Emerton rent richting de bal. Kirk rent richting de bal. Gillard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gillard krijgt een gele kaart. Kirk raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Emerton neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorlock the destroyer FC - Kallo FC 2:1

63e minuut.
Kirk onderschept slim de pass. Kirk geeft een lange en hoge pass. Emerton is nu in balbezit. Emerton schiet op doel. Cain werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Moceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moceanu speelt de bal door. Kirk rent richting de bal. Kirk haalt uit met een fantastische trap. Cain maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorlock the destroyer FC - Kallo FC 3:1

85e minuut.
Wörns verovert de bal door een tackle van achteren. Wörns geeft een hoge lob. Kirk is nu in balbezit. Emerton rent richting de bal. Emerton draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorlock the destroyer FC 31%, Kallo FC 69%.
Gorlock the destroyer FC - Kallo FC 3:1