Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tribe Mypolonga Tigers
2020 352 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
20% Spel op eigen helft 80%
35 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 28.9
goed Schieten zwak
zeer goed Passen matig
matig Verdedigen zwak


7e minuut.
Antas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Žampa bereikt de bal nog maar net als eerste. Žampa probeert naar een medespeler te passen. Schiralli is nu in balbezit. Schiralli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Antoniou kopt de bal weg. Sharp bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiralli is nu in balbezit. Schiralli schiet op doel. Kobayashi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tribe - Mypolonga Tigers 1:0

11e minuut.
Sharp draait met de bal, schiet en ... Ng probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tudecki kopt de bal weg. Sharp bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharp schiet op doel. Kobayashi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Petkovic de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tribe - Mypolonga Tigers 2:0

15e minuut.
Antas heeft problemen om de bal te vangen. Antas met een sublieme pass. Sharp is nu in balbezit. Schiralli bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiralli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Sharp speelt de bal door. Bonetig is nu in balbezit. Schiralli verovert de bal door een tackle van achteren. Schiralli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tribe - Mypolonga Tigers 3:0

25e minuut.
Kakussyan kopt de bal weg. Tudecki heeft problemen om de bal te vangen. Tudecki geeft de bal voor. Schiralli bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiralli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tribe - Mypolonga Tigers 4:0

27e minuut.
Towers is nu in balbezit. Schiralli verovert de bal door een tackle van achteren. Schiralli passt de bal zonder na te denken. Sharp is nu in balbezit. Sharp haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Schiralli rent richting de bal. Schiralli passt de bal zonder na te denken. Sharp is nu in balbezit. Sharp draait met de bal, schiet en ... Kobayashi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tribe - Mypolonga Tigers 5:0

30e minuut.
Bird rent richting de bal. Bird passt de bal in één keer door. Sharp bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharp haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ng de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tudecki zal de hoekschop nemen. Schiralli springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Schiralli is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bonetig. Schiralli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Antoniou met een snel genomen vrije trap. Sharp krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Inworp. Bird zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ponting probeert naar een medespeler te passen. Žampa rent richting de bal. Žampa speelt de bal door. Kobayashi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sharp is nu in balbezit. Sharp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tribe - Mypolonga Tigers 6:0

38e minuut.
Bird rent richting de bal. Tudecki verovert de bal door een tackle van achteren. Tudecki passt de bal zonder na te denken. Sharp heeft problemen om de bal te vangen. Sharp draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tribe 16%, Mypolonga Tigers 84%.
Tribe - Mypolonga Tigers 6:0

47e minuut.
Towers speelt de bal door. Ponting bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniou verovert de bal door een tackle van achteren. Antoniou heeft problemen om de bal te vangen. Antoniou geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Ponting bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniou onderschept slim de pass. Antoniou met een sublieme pass. Schiralli is nu in balbezit. Schiralli haalt uit met een fantastische trap. Kobayashi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kobayashi trapt de bal weg. Antas kopt de bal weg. Sharp bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharp schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Tudecki rent richting de bal. Tudecki geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bonetig de bal. Žampa is nu in balbezit. Žampa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Klungelig pakt Ng de bal. Kobayashi probeert naar een medespeler te passen. Antoniou kopt de bal weg. Daar is Sharp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sharp haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Daar is Antoniou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Towers bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniou onderschept slim de pass. Schiralli rent richting de bal. Schiralli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Sharp krijgt zijn hoofd ertegen. Kobayashi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Antas geeft een hoge lob. Petkovic heeft problemen om de bal te vangen. Sharp is nu in balbezit. Sharp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tribe - Mypolonga Tigers 7:0

74e minuut.
Kakussyan geeft een hoge lob. Towers probeert de bal met de borst te controleren. Antoniou schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Antoniou is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

76e minuut.
Daar is Burgoyne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kakussyan onderschept slim de pass. Kakussyan speelt de bal door. Klungelig pakt Sharp de bal. Sharp schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Ponting rent richting de bal. Schiralli onderschept slim de pass. Schiralli passt de bal zonder na te denken. Sharp bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tribe - Mypolonga Tigers 8:0

83e minuut.
Burgoyne is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burgoyne met een snelle inworp. Willetts is nu in balbezit. Willetts draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Žampa bereikt de bal nog maar net als eerste. Žampa speelt de bal door. Petkovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiralli verovert de bal door een tackle van achteren. Schiralli draait met de bal, schiet en ... Kobayashi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sharp bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tribe - Mypolonga Tigers 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tribe 25%, Mypolonga Tigers 75%.
Tribe - Mypolonga Tigers 9:0