Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 11:29
  • Competitiewedstrijd: League II.01
  • Stadion: Jasczyk Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2800
Jasczyk Waverley Lions FC
Normal Tactiek Blitz
40% Balbezit 60%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 38
poor Schieten good
poor Passen average
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Kende bereikt de bal nog maar net als eerste. Kende passt de bal zonder na te denken. Kuliberta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuliberta geeft een lange en hoge pass. Keka springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jasczyk - Waverley Lions FC 0:1

6e minuut.
Morley bereikt de bal nog maar net als eerste. Morley probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Cook de bal onder controle te krijgen. Keka rent richting de bal. Keka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jasczyk - Waverley Lions FC 0:2

26e minuut.
Kende passt de bal met de wreef. Tysiąc bereikt de bal nog maar net als eerste. Tysiąc passt de bal met de wreef. Keka bereikt de bal nog maar net als eerste. Keka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Tysiąc onderschept slim de pass. Tysiąc passt de bal zonder na te denken. Kende speelt de bal door. Tysiąc heeft problemen om de bal te vangen. Tysiąc draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Klungelig pakt Sharpley de bal. Tysiąc is nu in balbezit. Tysiąc passt de bal met de wreef. Keka rent richting de bal. Keka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Keka heeft problemen om de bal te vangen. Cook is nu in balbezit. Tysiąc onderschept slim de pass. Tysiąc draait met de bal, schiet en ... Chipperfield maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jasczyk - Waverley Lions FC 0:3

41e minuut.
Kende bereikt de bal nog maar net als eerste. Asprogerakas met een sublieme pass. Daar is Keka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tysiąc rent richting de bal. Tysiąc draait met de bal, schiet en ... Chipperfield kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dakessyan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kende is nu in balbezit. Keka bereikt de bal nog maar net als eerste. Keka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Jasczyk - Waverley Lions FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jasczyk 69%, Waverley Lions FC 31%.
Jasczyk - Waverley Lions FC 0:4

49e minuut.
Tysiąc probeert naar een medespeler te passen. Keka bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Keka onderschept slim de pass. Keka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Daar is Tysiąc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tysiąc geeft een lange en hoge pass. Keka bereikt de bal nog maar net als eerste. Keka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jasczyk - Waverley Lions FC 0:5

57e minuut.
Dakessyan rent richting de bal. Dakessyan geeft de bal voor. Keka is nu in balbezit. Keka draait met de bal, schiet en ... Chipperfield maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jasczyk - Waverley Lions FC 0:6

66e minuut.
Daar is Morley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuliberta rent richting de bal. Kuliberta geeft de bal voor. Klungelig pakt Keka de bal. O`Brien verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Kende geeft een lange en hoge pass. Lewis heeft problemen om de bal te vangen. Keka bereikt de bal nog maar net als eerste. Keka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jasczyk - Waverley Lions FC 0:7

75e minuut.
Kende speelt de bal door. Daar is Kuliberta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sharpley bereikt de bal nog maar net als eerste. Kende verovert de bal door een tackle van achteren. Kende geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Jasczyk - Waverley Lions FC 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jasczyk 78%, Waverley Lions FC 22%.
Jasczyk - Waverley Lions FC 0:8