Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mypolonga Tigers Kallo FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.9 gemiddelde waardering 20.3
average Schieten weak
average Passen weak
poor Verdedigen poor


16e minuut.
Willetts bereikt de bal nog maar net als eerste. Willetts speelt de bal door. Cross bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenkins onderschept slim de pass. Jenkins schiet op doel. Cain verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Wilkinson geeft een hoge lob. Inworp. Burgoyne zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Willetts is nu in balbezit. Willetts schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Daar is Jenkins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicholson rent richting de bal. Willetts onderschept slim de pass. Willetts draait met de bal, schiet en ... Cain werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mypolonga Tigers - Kallo FC 1:0

23e minuut.
Bonetig is nu in balbezit. Bonetig speelt de bal door. D`Souza is nu in balbezit. D`Souza schiet op doel. Hoang probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Hicks is nu in balbezit. Willetts rent richting de bal. Willetts passt de bal met de wreef. Jenkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenkins haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Gillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Willetts verovert de bal door een tackle van achteren. Walsh is nu in balbezit. Willetts onderschept slim de pass. Willetts haalt uit met een fantastische trap. Cain bokst de bal weg.

40e minuut.
Burgoyne geeft de bal voor. Hicks is nu in balbezit. Ang is nu in balbezit. Ang schiet op doel. Cain maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mypolonga Tigers - Kallo FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mypolonga Tigers 31%, Kallo FC 69%.
Mypolonga Tigers - Kallo FC 2:0

47e minuut.
Hicks geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bonetig met een snelle inworp. Daar is Ang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ang geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Walsh met een sublieme pass. Gillard rent richting de bal. Gillard passt de bal in één keer door. D`Souza rent richting de bal. D`Souza schiet op doel. Kobayashi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Bonetig raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Petkovic komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Kobayashi met een harde bal richting middenveld. Willetts kopt de bal weg. Daar is Nicholson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jenkins is nu in balbezit. Jenkins draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mypolonga Tigers - Kallo FC 3:0

72e minuut.
Ang passt de bal met de wreef. Willetts bereikt de bal nog maar net als eerste. Willetts passt de bal met de wreef. Jenkins is nu in balbezit. Jenkins draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
D`Souza rent richting de bal. Hoang geeft een hoge lob. D`Souza heeft problemen om de bal te vangen. Mason is nu in balbezit. Mason draait met de bal, schiet en ... Kobayashi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mypolonga Tigers 40%, Kallo FC 60%.
Mypolonga Tigers - Kallo FC 3:0