Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 11:29
  • Competitiewedstrijd: League II.01
  • Stadion: Shinobi Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2788
Shinobi Critical Mass FC
Balanced Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
17 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 17.1
average Schieten weak
average Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Zillman verovert de bal door een tackle van achteren. Zillman passt de bal zonder na te denken. Upton bereikt de bal nog maar net als eerste. Upton haalt uit met een fantastische trap. Brennan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shinobi - Critical Mass FC 1:0

11e minuut.
Bakis rent richting de bal. Busscher verovert de bal door een tackle van achteren. Busscher met een sublieme pass. Upton bereikt de bal nog maar net als eerste. Upton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shinobi - Critical Mass FC 2:0

13e minuut.
Bakis met een sublieme pass. Cotte is nu in balbezit. Cotte passt de bal met de wreef. Upton is nu in balbezit. Upton schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Bell bereikt de bal nog maar net als eerste. Bell geeft de bal voor. Agostino kopt de bal weg. Perre rent richting de bal. Perre draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Klungelig pakt Ross de bal. Upton bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zillman. Zillman krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Brooks rent richting de bal. Day verovert de bal door een tackle van achteren. Day passt de bal zonder na te denken. Upton is nu in balbezit. Upton draait met de bal, schiet en ... Brennan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Cotte speelt de bal door. Zillman rent richting de bal. Upton schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Upton krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Baillie is nu in balbezit. Upton onderschept slim de pass. Upton speelt de bal door. Klungelig pakt Perre de bal. Perre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shinobi - Critical Mass FC 2:1

37e minuut.
Nohra verovert de bal door een tackle van achteren. Ross verovert de bal door een tackle van achteren. Ross probeert naar een medespeler te passen. Upton is nu in balbezit. Upton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shinobi - Critical Mass FC 3:1

45e minuut.
Klungelig pakt Zillman de bal. Zillman schiet op doel. Bell probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Upton is nu in balbezit. Upton draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shinobi 38%, Critical Mass FC 62%.
Shinobi - Critical Mass FC 3:1

51e minuut.
Bakis rent richting de bal. Bakis geeft de bal voor. Agostino speelt de bal door. Perre rent richting de bal. Perre draait met de bal, schiet en ... Mendes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Cotte kan de bal niet met de borst controleren. Bell is nu in balbezit. Bell passt de bal zonder na te denken. Busscher rent richting de bal. Busscher geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Bakis kopt de bal weg. Klungelig pakt Upton de bal. Upton is nu in balbezit. Upton verovert de bal door een tackle van achteren. Upton schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Shinobi - Critical Mass FC 4:1

59e minuut.
Upton geeft de bal voor. Agostino is nu in balbezit. Munday maakt een afschuwelijke overtreding. Munday krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Munday met de inworp. Klungelig pakt Busscher de bal. Busscher passt de bal met de wreef. Day is nu in balbezit. Day schiet op doel. Brennan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Baillie is nu in balbezit. Baillie geeft een lange en hoge pass. Upton is nu in balbezit. Upton draait met de bal, schiet en ... Brennan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shinobi - Critical Mass FC 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shinobi 33%, Critical Mass FC 67%.
Shinobi - Critical Mass FC 5:1