Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gorlock the destroyer FC Eastlakes United
424 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
19 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 20.3
adequate Schieten weak
good Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Scuderi kopt de bal weg. Boon geeft de bal voor. Kirk kopt de bal weg. Emerton rent richting de bal. Emerton schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorlock the destroyer FC - Eastlakes United 1:0

8e minuut.
Kirk met een sublieme pass. Lopez is nu in balbezit. Lopez geeft een lange en hoge pass. Scuderi is nu in balbezit. Scuderi haalt uit met een fantastische trap. Angelillo bokst de bal weg.

16e minuut.
Gacker geeft de bal voor. Inworp. Franklin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eagleton rent richting de bal. Eagleton haalt uit met een fantastische trap. Angelillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Eagleton geeft de bal voor. Mathers kopt de bal weg. Scuderi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuderi draait met de bal, schiet en ... Angelillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gorlock the destroyer FC - Eastlakes United 1:1

20e minuut.
Edwards bereikt de bal nog maar net als eerste. Emerton is nu in balbezit. Edwards begaat een overtreding. Edwards krijgt een gele kaart.

29e minuut.
D`Audino passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kirk de bal. McCloughan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirk onderschept slim de pass. Kirk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Ielati bereikt de bal nog maar net als eerste. Emerton onderschept slim de pass. Ibbotson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Emerton raakt geblesseerd tijdens het duel. Emerton neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorlock the destroyer FC - Eastlakes United 2:1

33e minuut.
Moceanu rent richting de bal. Moceanu passt de bal in één keer door. McCallum speelt de bal door. Kirk rent richting de bal. Kirk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorlock the destroyer FC 36%, Eastlakes United 64%.
Gorlock the destroyer FC - Eastlakes United 2:1

60e minuut.
Vrkic speelt de bal door. Emerton is nu in balbezit. Emerton probeert naar een medespeler te passen. Kirk is nu in balbezit. Kirk haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Scuderi onderschept slim de pass. Inworp. McCallum met een snelle inworp. Franklin bereikt de bal nog maar net als eerste. Franklin geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Scuderi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacker bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuderi verovert de bal door een tackle van achteren. Scuderi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Vrkic probeert de bal aan de voet te houden. Vrkic speelt de bal door. Ielati heeft problemen om de bal te vangen. Emerton bereikt de bal nog maar net als eerste. Emerton haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Franklin passt de bal in één keer door. D`Audino bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Audino passt de bal met de wreef. Kirk rent richting de bal. Kirk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorlock the destroyer FC 38%, Eastlakes United 62%.
Gorlock the destroyer FC - Eastlakes United 2:1