Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Waverley Lions FC Critical Mass FC
Blitz Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
21% Spel op eigen helft 79%
14 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.9 gemiddelde waardering 18.5
good Schieten weak
adequate Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


9e minuut.
Kennedy geeft een hoge lob. Klungelig pakt Panopoulos de bal. Keka rent richting de bal. Keka draait met de bal, schiet en ... Brennan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Waverley Lions FC - Critical Mass FC 1:0

10e minuut.
Ilev is nu in balbezit. Ilev met een sublieme pass. Daar is Kuliberta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuliberta geeft een lange en hoge pass. Keka springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Waverley Lions FC - Critical Mass FC 2:0

27e minuut.
Keka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bell onderschept slim de pass. Bell speelt de bal door. Kuliberta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuliberta schiet op doel. Brennan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Kuliberta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuliberta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Waverley Lions FC - Critical Mass FC 3:0

33e minuut.
Kennedy bereikt de bal nog maar net als eerste. Perre is nu in balbezit. Met opzet legt Kennedy zijn tegenspeler op de grond. Kennedy krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Gray passt de bal met de wreef. Keka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bell speelt de bal door. Keka is nu in balbezit. Keka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Waverley Lions FC - Critical Mass FC 4:0

37e minuut.
Brennan probeert naar een medespeler te passen. Ilev kopt de bal weg. Panopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Keka is nu in balbezit. Keka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waverley Lions FC 27%, Critical Mass FC 73%.
Waverley Lions FC - Critical Mass FC 4:0

54e minuut.
Kennedy probeert naar een medespeler te passen. Fa`Arodo geeft de bal voor. Keka bereikt de bal nog maar net als eerste. Keka haalt uit met een fantastische trap. Brennan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Waverley Lions FC - Critical Mass FC 5:0

59e minuut.
Dietrich is nu in balbezit. Dietrich geeft een lange en hoge pass. Cotte probeert naar een medespeler te passen. Ilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilev geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Brennan met een sublieme pass. Eron speelt de bal door. Daar is Kuliberta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuliberta geeft de bal voor. Keka springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Giannakopoulos met een sublieme pass. Ilev heeft problemen om de bal te vangen. Ilev met een sublieme pass. Keka bereikt de bal nog maar net als eerste. Keka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Giannakopoulos geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Panopoulos de bal onder controle te krijgen. Keka rent richting de bal. Keka draait met de bal, schiet en ... Brennan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Waverley Lions FC - Critical Mass FC 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waverley Lions FC 16%, Critical Mass FC 84%.
Waverley Lions FC - Critical Mass FC 6:0