Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mandy.green Portland Juniors FC
train Tactiek PJL1
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 28
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.5 gemiddelde waardering 54
average Schieten outstanding
average Passen excellent
average Verdedigen average


2e minuut.
Klungelig pakt Cristóbal de bal. Mundine rent richting de bal. Mundine passt de bal zonder na te denken. Goulding bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulding haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Blute probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marcinkowski. Blute is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Claros met een snel genomen vrije trap. Goulding rent richting de bal. Goulding schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Goulding bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulding draait met de bal, schiet en ... Łątek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mandy.green - Portland Juniors FC 0:1

8e minuut.
Lozanovski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gordon de bal. Žížala kopt de bal weg. Goulding is nu in balbezit. Goulding haalt uit met een fantastische trap. Łątek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Žížala rent richting de bal. Žížala passt de bal met de wreef. Goulding rent richting de bal. Goulding draait met de bal, schiet en ... Łątek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Žížala probeert naar een medespeler te passen. Mundine rent richting de bal. Mundine passt de bal in één keer door. Goulding bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulding draait met de bal, schiet en ... Łątek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Stelea geeft de bal voor. Upton kopt de bal weg. Waleński bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulding verovert de bal door een tackle van achteren. Goulding haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mandy.green - Portland Juniors FC 0:2

28e minuut.
Inworp. Claros met de inworp. Mundine speelt de bal door. Goulding bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulding haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mandy.green - Portland Juniors FC 0:3

29e minuut.
Claros onderschept slim de pass. Claros geeft de bal voor. Marcinkowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Goulding de bal. Goulding schiet op doel. Łątek bokst de bal weg.

31e minuut.
Lozanovski probeert naar een medespeler te passen. Blute rent richting de bal. Blute speelt de bal door. Goulding rent richting de bal. Goulding draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Mundine kopt de bal weg. Daar is Marincea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marincea met een sublieme pass. Goulding bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulding haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Pelikan geeft een hoge lob. Lozanovski heeft problemen om de bal te vangen. Lozanovski met een sublieme pass. Goulding rent richting de bal. Goulding draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
mandy.green - Portland Juniors FC 0:4

44e minuut.
Marcinkowski kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Claros met de inworp. Lozanovski rent richting de bal. Lozanovski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mandy.green 68%, Portland Juniors FC 32%.
mandy.green - Portland Juniors FC 0:4

46e minuut.
Klungelig pakt Mundine de bal. Mundine met een sublieme pass. Žížala probeert naar een medespeler te passen. Goulding is nu in balbezit. Goulding haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Stelea is nu in balbezit. Lozanovski verovert de bal door een tackle van achteren. Lozanovski geeft een hoge lob. Goulding rent richting de bal. Goulding schiet op doel. Łątek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Stelea rent richting de bal. Mundine geeft een hoge lob. Daar is Marincea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blute rent richting de bal. Blute schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Goulding rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Žížala zal de hoekschop nemen. Blute met een sublieme pass. Goulding is nu in balbezit. Goulding schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mandy.green - Portland Juniors FC 0:5

69e minuut.
Pulower geeft de bal voor. Inworp. Mundy met de inworp. Cristóbal rent richting de bal. Cristóbal haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Stelea is nu in balbezit. Lozanovski verovert de bal door een tackle van achteren. Lozanovski passt de bal in één keer door. Goulding bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulding draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mandy.green - Portland Juniors FC 0:6

88e minuut.
Gordon met een sublieme pass. Blute is nu in balbezit. Met opzet legt Pelikan zijn tegenspeler op de grond. Pelikan krijgt een gele kaart. Blute is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Claros met een snel genomen vrije trap. Goulding springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
mandy.green - Portland Juniors FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mandy.green 66%, Portland Juniors FC 34%.
mandy.green - Portland Juniors FC 0:7