Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eternal Knights F.C. Pelagonia
Normal Tactiek 4-3-3 ATT
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 27.6
slecht Schieten redelijk
slecht Passen matig
zwak Verdedigen zwak


2e minuut.
Clark kopt de bal weg. Yang rent richting de bal. Arnold schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Arnold krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Yang raakt geblesseerd tijdens het duel. Watson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Bargwanna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francis is nu in balbezit. Francis haalt uit met een fantastische trap. Panovski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eternal Knights - F.C. Pelagonia 1:0

6e minuut.
Nguyen is nu in balbezit. Boškovski verovert de bal door een tackle van achteren. Boškovski speelt de bal door. Kriston rent richting de bal. Kriston schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Eternal Knights - F.C. Pelagonia 1:1

12e minuut.
Arnold passt de bal zonder na te denken. Daar is Kriston, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boškovski is nu in balbezit. Kriston is nu in balbezit. Kriston schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Watson passt de bal zonder na te denken. Clark is nu in balbezit. Clark probeert naar een medespeler te passen. Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Boškovski passt de bal zonder na te denken. Kriston is nu in balbezit. Kriston schiet op doel. Tome probeert de bal aan de voet te houden. Stevens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eternal Knights - F.C. Pelagonia 1:2

20e minuut.
Gardiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardiner geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt McManus de bal. Clark bereikt de bal nog maar net als eerste. Clark schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Roman onderschept slim de pass. Roman met een sublieme pass. Hawrysiuk is nu in balbezit. Kriston verovert de bal door een tackle van achteren. Kriston draait met de bal, schiet en ... Stevens bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Headland probeert naar een medespeler te passen. Nikas rent richting de bal. Nikas probeert naar een medespeler te passen. Kriston is nu in balbezit. Kriston haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Headland probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Boškovski de bal. Boškovski passt de bal in één keer door. Kriston bereikt de bal nog maar net als eerste. Kriston schiet op doel. Stevens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eternal Knights - F.C. Pelagonia 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eternal Knights 48%, F.C. Pelagonia 52%.
Eternal Knights - F.C. Pelagonia 1:3

47e minuut.
Boškovski probeert de bal aan de voet te houden. Gardiner bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Headland. Headland krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Yang bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman onderschept slim de pass. Roman probeert naar een medespeler te passen. Arnold bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnold haalt uit met een fantastische trap. Stevens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Bargwanna verovert de bal door een tackle van achteren. Borkowski met een sublieme pass. Boškovski met een sublieme pass. Arnold bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnold schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eternal Knights - F.C. Pelagonia 1:4

75e minuut.
Headland geeft een hoge lob. Boškovski kopt de bal weg. Nikas met een sublieme pass. Arnold bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnold draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Headland kopt de bal weg. Arnold probeert de bal met de borst te controleren. Arnold passt de bal met de wreef. Kriston rent richting de bal. Kriston haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Daar is Arnold, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clark rent richting de bal. Arnold onderschept slim de pass. Arnold haalt uit met een fantastische trap. Stevens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eternal Knights - F.C. Pelagonia 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eternal Knights 61%, F.C. Pelagonia 39%.
Eternal Knights - F.C. Pelagonia 1:5