Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IK Moniker Pegasus
Normal Tactiek 352
43% Balbezit 57%
61% Spel op eigen helft 39%
12 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 21.5
weak Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
McPharlin is nu in balbezit. Goulding bereikt de bal nog maar net als eerste. Slager schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Slager krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Doyle speelt de bal door. Smeltz met een sublieme pass. Lazaridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Lazaridis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lazaridis draait met de bal, schiet en ... Matthews probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Simpson bereikt de bal nog maar net als eerste. Doyle onderschept slim de pass. Doyle speelt de bal door. Lazaridis is nu in balbezit. Lazaridis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Wimbridge rent richting de bal. Goulding onderschept slim de pass. Goulding geeft de bal voor. Waite is nu in balbezit. Waite schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IK Moniker - Pegasus 0:1

26e minuut.
Ponting speelt de bal door. Lazaridis is nu in balbezit. Murray rent richting de bal. Lazaridis verovert de bal door een tackle van achteren. Lazaridis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lazaridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazaridis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
IK Moniker - Pegasus 1:1

41e minuut.
Bate bereikt de bal nog maar net als eerste. McDonald is nu in balbezit. McDonald geeft een hoge lob. Lazaridis rent richting de bal. Lazaridis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IK Moniker 65%, Pegasus 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IK Moniker - Pegasus 1:1

55e minuut.
Waite is nu in balbezit. McPharlin probeert naar een medespeler te passen. Cloete bereikt de bal nog maar net als eerste. Waite is nu in balbezit. Waite haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
McDonald geeft de bal voor. Waite met een sublieme pass. Daar is Cloete, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goulding bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulding draait met de bal, schiet en ... Nesic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
IK Moniker - Pegasus 1:2

63e minuut.
Ponting bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponting geeft een lange en hoge pass. Waite rent richting de bal. Waite draait met de bal, schiet en ... Nesic probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IK Moniker - Pegasus 1:3

70e minuut.
Slager bereikt de bal nog maar net als eerste. Cloete verovert de bal door een tackle van achteren. Waite is nu in balbezit. Waite haalt uit met een fantastische trap. Nesic probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Wimbridge passt de bal in één keer door. Lazaridis rent richting de bal. Murray bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazaridis verovert de bal door een tackle van achteren. Lazaridis draait met de bal, schiet en ... Paal!

79e minuut.
Doyle kopt de bal weg. Daar is Murray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lazaridis rent richting de bal. Lazaridis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IK Moniker - Pegasus 2:3

83e minuut.
Bourke is nu in balbezit. Bourke geeft de bal voor. Lazaridis rent richting de bal. Lazaridis haalt uit met een fantastische trap. Matthews probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
IK Moniker - Pegasus 3:3

88e minuut.
Slager is nu in balbezit. Slager geeft een lange en hoge pass. Murray heeft problemen om de bal te vangen. Lazaridis is nu in balbezit. Lazaridis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IK Moniker - Pegasus 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IK Moniker 58%, Pegasus 42%.
IK Moniker - Pegasus 4:3