Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wollongong united Geelong Power
Normal Tactiek 442
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 20.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hind met een snelle inworp. Ricoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Steele onderschept slim de pass. Steele geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Goodwin trapt de bal weg van het doel. Steele kopt de bal weg. Daar is Hume, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Renaud verovert de bal door een tackle van achteren. Renaud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
wollongong united - Geelong Power 1:0

9e minuut.
Galea passt de bal met de wreef. Vidmar is nu in balbezit. Vidmar met een sublieme pass. Viduka is nu in balbezit. Viduka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rudan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
wollongong united - Geelong Power 1:1

11e minuut.
Viduka verovert de bal door een tackle van achteren. Kirk met een sublieme pass. Gunning rent richting de bal. Rudan verovert de bal door een tackle van achteren. Rudan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
McKinnon geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kirk met een snelle inworp. Steele bereikt de bal nog maar net als eerste. Steele schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
wollongong united - Geelong Power 2:1

28e minuut.
Hicks bereikt de bal nog maar net als eerste. Steele onderschept slim de pass. Steele passt de bal in één keer door. Renaud is nu in balbezit. Renaud haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
wollongong united - Geelong Power 3:1

36e minuut.
Gibson geeft een lange en hoge pass. Daar is Morris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morris met een sublieme pass. Steele bereikt de bal nog maar net als eerste. Steele draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wollongong united 47%, Geelong Power 53%.
wollongong united - Geelong Power 3:1

47e minuut.
Gibson met een sublieme pass. Galea bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Morris. Galea moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Galea kan niet meer verder spelen. Oksuz komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Goodwin trapt de bal weg van het doel. Daar is McKinnon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hind speelt de bal door. Daar is Renaud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Renaud draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Ricoy heeft problemen om de bal te vangen. Kirk rent richting de bal. Kirk geeft de bal voor. Renaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Renaud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
wollongong united - Geelong Power 4:1

59e minuut.
Black met een snelle inworp. Steele is nu in balbezit. Steele speelt de bal door. Renaud rent richting de bal. Renaud draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Hind probeert naar een medespeler te passen. Renaud is nu in balbezit. Hume rent richting de bal. Renaud verovert de bal door een tackle van achteren. Renaud schiet op doel. Amien probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Hind zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Steele rent richting de bal. Steele geeft een hoge lob. Black rent richting de bal. Black haalt uit met een fantastische trap. Amien probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Kirk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirk passt de bal in één keer door. Oksuz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Viduka rent richting de bal. Viduka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Kirk rent richting de bal. Kirk probeert naar een medespeler te passen. Renaud is nu in balbezit. Renaud draait met de bal, schiet en ... Steele probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wollongong united 46%, Geelong Power 54%.
wollongong united - Geelong Power 4:1