Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Pelagonia Portland Juniors FC
4-3-3 ATT Tactiek PJL1
40% Balbezit 60%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.3 gemiddelde waardering 53.4
average Schieten formidable
weak Passen excellent
adequate Verdedigen weak


1e minuut.
Bargwanna geeft een lange en hoge pass. Claros kopt de bal weg. Mundine met een sublieme pass. Goulding is nu in balbezit. Goulding schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Pelagonia - Portland Juniors FC 0:1

3e minuut.
Upton rent richting de bal. Upton probeert naar een medespeler te passen. Žížala geeft een lange en hoge pass. Goulding bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulding schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Pelagonia - Portland Juniors FC 0:2

7e minuut.
Blute onderschept slim de pass. Blute speelt de bal door. Klungelig pakt Lozanovski de bal. Blute is nu in balbezit. Blute schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Mundine rent richting de bal. Mundine probeert naar een medespeler te passen. Goulding bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulding draait met de bal, schiet en ... Panovski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Pelagonia - Portland Juniors FC 0:3

11e minuut.
Nikas rent richting de bal. Goulding rent richting de bal. Goulding passt de bal met de wreef. Blute rent richting de bal. Blute schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Pelagonia - Portland Juniors FC 0:4

16e minuut.
Klungelig pakt Roman de bal. Blute is nu in balbezit. Blute speelt de bal door. Goulding is nu in balbezit. Goulding draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Žížala met een sublieme pass. Mundine heeft problemen om de bal te vangen. Mundine speelt de bal door. Blute bereikt de bal nog maar net als eerste. Blute haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Žížala kopt de bal weg. Goulding is nu in balbezit. Goulding passt de bal in één keer door. Blute bereikt de bal nog maar net als eerste. Blute draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Goulding is nu in balbezit. Hunter rent richting de bal. Goulding verovert de bal door een tackle van achteren. Goulding schiet op doel. Panovski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Pelagonia - Portland Juniors FC 0:5

25e minuut.
Hunter probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Žížala zal de hoekschop nemen. Goulding krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Upton speelt de bal door. Žížala is nu in balbezit. Žížala passt de bal in één keer door. Goulding is nu in balbezit. Goulding draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Žížala met een snelle inworp. Daar is Goulding, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goulding schiet op doel. Hunter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat. Panovski bokst de bal weg.

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Claros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mundine met een sublieme pass. Blute rent richting de bal. Blute schiet op doel. Panovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Mundine bereikt de bal nog maar net als eerste. Mundine passt de bal zonder na te denken. Žížala probeert naar een medespeler te passen. Goulding bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulding schiet op doel. Panovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Lozanovski rent richting de bal. Lozanovski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Žížala de bal. Goulding bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulding haalt uit met een fantastische trap. Panovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Hunter probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Žížala zal de hoekschop nemen. Blute rent richting de bal. Blute draait met de bal, schiet en ... Panovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Panovski met een harde bal richting middenveld. Daar is Nikas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Žížala bereikt de bal nog maar net als eerste. Žížala speelt de bal door. Goulding rent richting de bal. Panovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Goulding rent richting de bal. Goulding draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Pelagonia - Portland Juniors FC 0:6

44e minuut.
Headland speelt de bal door. Lozanovski is nu in balbezit. Lozanovski passt de bal met de wreef. Goulding is nu in balbezit. Goulding draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Panovski bokst de bal weg.

44e minuut.
Hunter geeft de bal voor. Inworp. Žížala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goulding rent richting de bal. Goulding draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Pelagonia 83%, Portland Juniors FC 17%.
F.C. Pelagonia - Portland Juniors FC 0:6

46e minuut.
Claros passt de bal in één keer door. Daar is Stark, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stark probeert naar een medespeler te passen. Goulding is nu in balbezit. Goulding draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Bargwanna geeft een lange en hoge pass. Claros rent richting de bal. Claros met een sublieme pass. Blute bereikt de bal nog maar net als eerste. Blute draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Hunter geeft een lange en hoge pass. Inworp. Žížala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goulding bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulding draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Lozanovski kopt de bal weg. Blute bereikt de bal nog maar net als eerste. Blute passt de bal zonder na te denken. Goulding bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulding schiet op doel. Panovski bokst de bal weg.

59e minuut.
Žížala onderschept slim de pass. Žížala speelt de bal door. Goulding probeert naar een medespeler te passen. Lozanovski rent richting de bal. Lozanovski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Panovski trapt de bal weg van het doel. Headland kopt de bal weg. Mundine probeert naar een medespeler te passen. Goulding bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulding schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Pelagonia - Portland Juniors FC 0:7

67e minuut.
Pulower onderschept slim de pass. Pulower passt de bal met de wreef. Goulding rent richting de bal. Goulding schiet op doel. Panovski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Pelagonia - Portland Juniors FC 0:8

69e minuut.
Lozanovski passt de bal met de wreef. Blute is nu in balbezit. Blute passt de bal in één keer door. Goulding rent richting de bal. Goulding haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Klungelig pakt Žížala de bal. Žížala passt de bal met de wreef. Mundine met een sublieme pass. Goulding is nu in balbezit. Goulding draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Doeltrap. Panovski trapt de bal weg. Goulding is nu in balbezit. Goulding draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Pelagonia - Portland Juniors FC 0:9

86e minuut.
Blute is nu in balbezit. Blute passt de bal in één keer door. Goulding is nu in balbezit. Goulding schiet op doel. Panovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Pelagonia - Portland Juniors FC 0:10

90e minuut.
Lozanovski is nu in balbezit. Lozanovski passt de bal zonder na te denken. Žížala speelt de bal door. Goulding bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulding haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Pelagonia 69%, Portland Juniors FC 31%.
F.C. Pelagonia - Portland Juniors FC 0:10