Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sandsker Sporting IK Moniker
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.4 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Klungelig pakt O`Sullivan de bal. Wimbridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Wimbridge speelt de bal door. Lazaridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazaridis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Wheelhouse verovert de bal door een tackle van achteren. Slager is nu in balbezit. Slager probeert naar een medespeler te passen. Lazaridis is nu in balbezit. Lazaridis draait met de bal, schiet en ... Lillee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Bate bereikt de bal nog maar net als eerste. Wheelhouse is nu in balbezit. Bate verovert de bal door een tackle van achteren. Bate geeft een lange en hoge pass. Onoforo kopt de bal weg. Lillee bokst de bal weg.

21e minuut.
Smeltz rent richting de bal. Smeltz geeft de bal voor. Longmuir probeert de bal aan de voet te houden. Lazaridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazaridis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandsker Sporting - IK Moniker 0:1

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Onoforo trapt de bal weg van het doel. Wimbridge heeft problemen om de bal te vangen. Ellis is nu in balbezit. Ellis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Wimbridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazaridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Wheelhouse schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wheelhouse krijgt een gele kaart. Lazaridis raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Wimbridge neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Onoforo trapt de bal weg van het doel. Slager kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Wheelhouse de bal onder controle te krijgen. Lazaridis rent richting de bal. Lazaridis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sandsker Sporting - IK Moniker 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sandsker Sporting 66%, IK Moniker 34%.
Sandsker Sporting - IK Moniker 0:2

58e minuut.
Daar is Smeltz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smeltz geeft de bal voor. Slager bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazaridis is nu in balbezit. Lazaridis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sandsker Sporting 45%, IK Moniker 55%.
Sandsker Sporting - IK Moniker 0:2