Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wollongong united Castlemaine Kings FC
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
19 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten matig
waardeloos Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Fihaki geeft een hoge lob. Daar is Voice, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Steele onderschept slim de pass. Steele schiet op doel. Munn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wollongong united - Castlemaine Kings FC 1:0

4e minuut.
Ingall bereikt de bal nog maar net als eerste. Morris verovert de bal door een tackle van achteren. Steele met een sublieme pass. Renaud is nu in balbezit. Renaud schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Voice geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Black met de inworp. Steele is nu in balbezit. Steele schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Hrehoresin is nu in balbezit. Hrehoresin geeft een lange en hoge pass. Smeltz bereikt de bal nog maar net als eerste. Peters onderschept slim de pass. Peters haalt uit met een fantastische trap. Goodwin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Peters is nu in balbezit. Peters draait met de bal, schiet en ... Goodwin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Hopkins rent richting de bal. Hopkins passt de bal zonder na te denken. Bacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Steele verovert de bal door een tackle van achteren. Steele haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Munn niet meer kan verder spelen. Wheelhouse komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Kirk is nu in balbezit. Ingall verovert de bal door een tackle van achteren. Ingall passt de bal met de wreef. Peters rent richting de bal. Peters schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Garland verovert de bal door een tackle van achteren. Fihaki heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Morris. Morris krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Kirk rent richting de bal. Kirk geeft een lange en hoge pass. Bacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacak geeft een lange en hoge pass. Peters springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
wollongong united - Castlemaine Kings FC 1:1

36e minuut.
Gibson is nu in balbezit. Gibson geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Mirco de bal onder controle te krijgen. Renaud is nu in balbezit. Renaud draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wollongong united 36%, Castlemaine Kings FC 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
wollongong united - Castlemaine Kings FC 1:1

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Bacak de bal onder controle te krijgen. Black is nu in balbezit. Black geeft een lange en hoge pass. Renaud is nu in balbezit. Renaud schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Smeltz geeft de bal voor. Black kopt de bal weg. Renaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Steele rent richting de bal. Steele schiet op doel. Wheelhouse probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Renaud is nu in balbezit. Renaud draait met de bal, schiet en ... Wheelhouse bokst de bal weg.

64e minuut.
Steele is nu in balbezit. Renaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Steele bereikt de bal nog maar net als eerste. Steele schiet op doel. Wheelhouse maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Hopkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Hopkins speelt de bal door. Garland rent richting de bal. Steele onderschept slim de pass. Steele haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
wollongong united - Castlemaine Kings FC 2:1

73e minuut.
Bacak geeft de bal voor. Inworp. Laybutt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Black is nu in balbezit. Black schiet op doel. Wheelhouse kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Hrehoresin bereikt de bal nog maar net als eerste. Renaud onderschept slim de pass. Renaud met een sublieme pass. Steele rent richting de bal. Steele draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
wollongong united - Castlemaine Kings FC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wollongong united 36%, Castlemaine Kings FC 64%.
wollongong united - Castlemaine Kings FC 3:1