Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mandy.green F.C. Pelagonia
train Tactiek 4-3-3 ATT
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
14 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.2 gemiddelde waardering 26.6
matig Schieten zwak
matig Passen matig
matig Verdedigen zwak


8e minuut.
Upton geeft een hoge lob. Inworp. Mickiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stemma is nu in balbezit. Stemma draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Headland heeft problemen om de bal te vangen. Mickiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Headland. Headland krijgt een gele kaart. Mickiewicz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mickiewicz kan niet meer verder spelen. Cristóbal komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Panovski trapt de bal weg van het doel. Waleński kopt de bal weg. Upton bereikt de bal nog maar net als eerste. Stemma onderschept slim de pass. Stemma draait met de bal, schiet en ... Panovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mandy.green 28%, F.C. Pelagonia 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mandy.green - F.C. Pelagonia 0:0

70e minuut.
Marincea is nu in balbezit. Marincea probeert naar een medespeler te passen. Boškovski probeert de bal aan de voet te houden. Stemma bereikt de bal nog maar net als eerste. Stemma haalt uit met een fantastische trap. Panovski bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mandy.green 35%, F.C. Pelagonia 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mandy.green - F.C. Pelagonia 0:0