Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IK Moniker United Cats
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.9
matig Schieten matig
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Cooper rent richting de bal. Woodin verovert de bal door een tackle van achteren. Lowe maakt een afschuwelijke overtreding. Lowe krijgt een gele kaart. Woodin raakt geblesseerd tijdens het duel. Wimbridge zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lazaridis krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Dastey onderschept slim de pass. Dastey probeert naar een medespeler te passen. Zhang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhang draait met de bal, schiet en ... McPharlin probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Doyle onderschept slim de pass. Doyle passt de bal met de wreef. Cooper rent richting de bal. Doyle verovert de bal door een tackle van achteren. Doyle passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Slager verovert de bal door een tackle van achteren. Slager speelt de bal door. Da Costa is nu in balbezit. Doyle verovert de bal door een tackle van achteren. Doyle schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Cooper met een sublieme pass. Bate rent richting de bal. Bate geeft de bal voor. Lazaridis rent richting de bal. Lazaridis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. McPharlin met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Lowe de bal. Klee is nu in balbezit. Klee schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Klee geeft de bal voor. Wimbridge is nu in balbezit. Dastey schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dastey krijgt een gele kaart. Wimbridge moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Wimbridge kan niet meer verder spelen. Smeltz komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Dastey probeert naar een medespeler te passen. Klee is nu in balbezit. Klee probeert naar een medespeler te passen. Zhang is nu in balbezit. Zhang draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IK Moniker 48%, United Cats 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IK Moniker - United Cats 0:0

54e minuut.
Klee geeft de bal voor. Doyle rent richting de bal. Doyle passt de bal zonder na te denken. Lazaridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazaridis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Slager rent richting de bal. Slager met een sublieme pass. Cooper is nu in balbezit. Lazaridis onderschept slim de pass. Lazaridis haalt uit met een fantastische trap. Langdon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
IK Moniker - United Cats 1:0

62e minuut.
Slager speelt de bal door. Rafter rent richting de bal. Rafter geeft een lange en hoge pass. Lazaridis is nu in balbezit. Lazaridis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Klee rent richting de bal. Smeltz onderschept slim de pass. Smeltz passt de bal zonder na te denken. Lazaridis rent richting de bal. Lazaridis haalt uit met een fantastische trap. Langdon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IK Moniker 48%, United Cats 52%.
IK Moniker - United Cats 1:0