Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 11:29
  • Competitiewedstrijd: League II.02
  • Stadion: Pegasus Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2742
Pegasus Sandsker Sporting
352 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 20.3
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
zwak Verdedigen zwak


3e minuut.
Cloete is nu in balbezit. Cloete passt de bal zonder na te denken. Goulding rent richting de bal. Goulding draait met de bal, schiet en ... Lillee maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Farrugia geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Henderson met de inworp. Goulding is nu in balbezit. Goulding haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Wheelhouse is nu in balbezit. Cloete verovert de bal door een tackle van achteren. Cloete passt de bal met de wreef. Goulding heeft problemen om de bal te vangen. Goulding draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Simpson passt de bal met de wreef. Henderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderson geeft de bal voor. Waite krijgt zijn hoofd ertegen. Lillee werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Ponting geeft een hoge lob. Inworp. Cowan met een snelle inworp. O`Sullivan bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Sullivan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Davies kopt de bal weg. Stuart rent richting de bal. Stuart geeft een lange en hoge pass. Goulding bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulding haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Ellis rent richting de bal. Simpson rent richting de bal. O`Sullivan verovert de bal door een tackle van achteren. Ellis rent richting de bal. Ellis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
McDonald rent richting de bal. McDonald geeft een hoge lob. Daar is Onoforo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waite rent richting de bal. Waite draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pegasus - Sandsker Sporting 1:0

40e minuut.
Schammer rent richting de bal. Schammer geeft de bal voor. O`Sullivan kopt de bal weg. Ellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pegasus 34%, Sandsker Sporting 66%.
Pegasus - Sandsker Sporting 1:0

54e minuut.
Henderson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cloete is nu in balbezit. Cloete geeft een hoge lob. Goulding springt en kopt de bal. Onoforo heeft problemen om de bal te vangen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pegasus 39%, Sandsker Sporting 61%.
Pegasus - Sandsker Sporting 1:0