Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Colossal Knights wollongong united
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 20.8
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Gibson geeft een hoge lob. Renaud probeert de bal aan de voet te houden. Zmire bereikt de bal nog maar net als eerste. Steele verovert de bal door een tackle van achteren. Steele schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Steele passt de bal met de wreef. Hopkins is nu in balbezit. Hopkins geeft een lange en hoge pass. Morris rent richting de bal. Morris haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
McDermott raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ang komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Trappe geeft een lange en hoge pass. Ang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ang passt de bal zonder na te denken. Mendes heeft problemen om de bal te vangen. Mendes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Klungelig pakt Trappe de bal. Steele bereikt de bal nog maar net als eerste. Steele speelt de bal door. Renaud is nu in balbezit. Renaud draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Colossal Knights - wollongong united 0:1

24e minuut.
Daar is Kirk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes passt de bal zonder na te denken. Ponting rent richting de bal. Ponting schiet op doel. Goodwin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Morris kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Zmire de bal onder controle te krijgen. Emerton is nu in balbezit. Steele onderschept slim de pass. Steele haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colossal Knights 73%, wollongong united 27%.
Colossal Knights - wollongong united 0:1

56e minuut.
Gibson rent richting de bal. Klenkoski maakt een afschuwelijke overtreding. Gibson raakt geblesseerd tijdens het duel. Kirk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Renaud rent richting de bal. Renaud schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Gibson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morris is nu in balbezit. Morris probeert naar een medespeler te passen. Renaud rent richting de bal. Renaud draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Mendes verovert de bal door een tackle van achteren. Mendes passt de bal in één keer door. Ponting bereikt de bal nog maar net als eerste. Laybutt is nu in balbezit. Laybutt passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Trappe rent richting de bal. Black onderschept slim de pass. Black speelt de bal door. Renaud is nu in balbezit. Renaud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Colossal Knights - wollongong united 0:2

69e minuut.
Renaud met een sublieme pass. Steele rent richting de bal. Steele haalt uit met een fantastische trap. Vangelovski probeert de bal aan de voet te houden. Lee maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colossal Knights - wollongong united 0:3

74e minuut.
Laybutt passt de bal in één keer door. Mendes is nu in balbezit. Ponting bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponting haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Colossal Knights - wollongong united 1:3

82e minuut.
Lee trapt de bal weg. Daar is Black, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Black speelt de bal door. Renaud rent richting de bal. Renaud draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Emerton rent richting de bal. Emerton geeft de bal voor. Ang met een sublieme pass. Ponting rent richting de bal. Ponting haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colossal Knights 51%, wollongong united 49%.
Colossal Knights - wollongong united 1:3