Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 11:29
  • Competitiewedstrijd: League II.02
  • Stadion: Pegasus Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3100
Pegasus Portland Juniors FC
352 Tactiek PJL1
41% Balbezit 59%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 42
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.5 gemiddelde waardering 50.4
poor Schieten formidable
poor Passen excellent
average Verdedigen average


2e minuut.
Goulding verovert de bal door een tackle van achteren. McDonald legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Goulding raakt geblesseerd tijdens het duel. Goulding kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Matthews werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pegasus - Portland Juniors FC 0:1

4e minuut.
McDonald bereikt de bal nog maar net als eerste. McDonald geeft een lange en hoge pass. Mundine kopt de bal weg. Goulding rent richting de bal. Goulding haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Murray verovert de bal door een tackle van achteren. Žížala is nu in balbezit. Žížala geeft een lange en hoge pass. Goulding is nu in balbezit. Goulding draait met de bal, schiet en ... Matthews verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Upton met een snelle inworp. Žížala bereikt de bal nog maar net als eerste. Žížala speelt de bal door. Goulding is nu in balbezit. Goulding schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pegasus - Portland Juniors FC 0:2

16e minuut.
Lozanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozanovski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Murray de bal. Goulding bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulding haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pegasus - Portland Juniors FC 0:3

18e minuut.
Daar is Ponting, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mundine met een sublieme pass. Goulding is nu in balbezit. Goulding draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pegasus - Portland Juniors FC 0:4

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Murray de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mundine neemt de hoekschop. Goulding rent richting de bal. Goulding draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pegasus - Portland Juniors FC 0:5

21e minuut.
Cloete speelt de bal door. Waite heeft problemen om de bal te vangen. Goulding is nu in balbezit. Goulding heeft problemen om de bal te vangen. Goulding draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Stark geeft de bal voor. Stuart rent richting de bal. Stuart geeft een hoge lob. Blute bereikt de bal nog maar net als eerste. Blute passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Goulding is nu in balbezit. Goulding haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pegasus - Portland Juniors FC 0:6

28e minuut.
Mundine passt de bal met de wreef. Blute is nu in balbezit. Blute passt de bal met de wreef. Goulding is nu in balbezit. Goulding schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pegasus - Portland Juniors FC 0:7

30e minuut.
Stuart met een sublieme pass. Žížala heeft problemen om de bal te vangen. Žížala speelt de bal door. Goulding bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulding schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Mundine speelt de bal door. Žížala rent richting de bal. Žížala passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Goulding de bal. Goulding draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pegasus - Portland Juniors FC 0:8

37e minuut.
Blute rent richting de bal. Blute geeft de bal voor. Ponting probeert de bal met de borst te controleren. Goulding is nu in balbezit. Goulding schiet op doel. Matthews kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pegasus - Portland Juniors FC 0:9

40e minuut.
Blute verovert de bal door een tackle van achteren. Lozanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozanovski speelt de bal door. Goulding rent richting de bal. Goulding haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pegasus - Portland Juniors FC 0:10

44e minuut.
Matthews trapt de bal weg van het doel. Mundine kopt de bal weg. Ponting heeft problemen om de bal te vangen. Goulding is nu in balbezit. Goulding draait met de bal, schiet en ... Matthews verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pegasus 78%, Portland Juniors FC 22%.
Pegasus - Portland Juniors FC 0:10

46e minuut.
Rozo passt de bal zonder na te denken. Lozanovski heeft problemen om de bal te vangen. Lozanovski passt de bal zonder na te denken. Blute rent richting de bal. Blute schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pegasus - Portland Juniors FC 0:11

49e minuut.
Daar is Blute, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blute passt de bal in één keer door. Goulding bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulding haalt uit met een fantastische trap. Matthews probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pegasus - Portland Juniors FC 0:12

51e minuut.
Synek trapt de bal weg van het doel. Mundine rent richting de bal. Mundine probeert naar een medespeler te passen. Blute rent richting de bal. Blute haalt uit met een fantastische trap. Matthews bokst de bal weg.

56e minuut.
Mundine rent richting de bal. Mundine passt de bal in één keer door. Žížala met een sublieme pass. Goulding bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulding haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
McDonald geeft de bal voor. Goulding kopt de bal weg. Klungelig pakt Simpson de bal. Blute rent richting de bal. Blute schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Goulding schiet op doel. Daar is Stuart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blute rent richting de bal. Blute haalt uit met een fantastische trap. Matthews werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pegasus - Portland Juniors FC 0:13

63e minuut.
Mundine onderschept slim de pass. Mundine speelt de bal door. Žížala bereikt de bal nog maar net als eerste. Žížala geeft een hoge lob. Goulding maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
McDonald met een sublieme pass. Simpson bereikt de bal nog maar net als eerste. Blute verovert de bal door een tackle van achteren. Goulding rent richting de bal. Goulding draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pegasus - Portland Juniors FC 0:14

68e minuut.
Upton heeft problemen om de bal te vangen. Mundine bereikt de bal nog maar net als eerste. Mundine passt de bal met de wreef. Goulding heeft problemen om de bal te vangen. Goulding haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pegasus - Portland Juniors FC 0:15

69e minuut.
Cloete bereikt de bal nog maar net als eerste. Blute onderschept slim de pass. Blute passt de bal in één keer door. Goulding is nu in balbezit. Goulding haalt uit met een fantastische trap. Matthews kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Cloete rent richting de bal. Rozo onderschept slim de pass. Rozo passt de bal in één keer door. Goulding rent richting de bal. Goulding draait met de bal, schiet en ... Matthews kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Goulding rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pegasus - Portland Juniors FC 0:16

78e minuut.
Mundine rent richting de bal. Mundine passt de bal zonder na te denken. Daar is Ferris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Žížala geeft de bal voor. Goulding rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pegasus - Portland Juniors FC 0:17

82e minuut.
Stark passt de bal zonder na te denken. Upton bereikt de bal nog maar net als eerste. Upton passt de bal in één keer door. Goulding bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulding draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pegasus - Portland Juniors FC 0:18

90e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Synek trapt de bal weg van het doel. Mundine speelt de bal door. Goulding bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulding haalt uit met een fantastische trap. Matthews probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pegasus 70%, Portland Juniors FC 30%.
Pegasus - Portland Juniors FC 0:18