Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United Cats Castlemaine Kings FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
16 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.7
average Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Lowe passt de bal zonder na te denken. Dastey bereikt de bal nog maar net als eerste. Dastey passt de bal met de wreef. Zhang is nu in balbezit. Zhang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Cooper rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fihaki. Cooper is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cooper zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Voice kopt de bal weg. Mirco is nu in balbezit. Zhang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
United Cats - Castlemaine Kings FC 1:0

15e minuut.
Cooper met de inworp. Lowe speelt de bal door. Zhang bereikt de bal nog maar net als eerste. Klee is nu in balbezit. Klee haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Voice geeft een lange en hoge pass. Lowe is nu in balbezit. Ingall tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lowe raakt geblesseerd tijdens het duel. Lowe zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Dastey passt de bal zonder na te denken. Klee is nu in balbezit. Klee speelt de bal door. Zhang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhang schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Garland rent richting de bal. Klee onderschept slim de pass. Zhang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
United Cats - Castlemaine Kings FC 2:0

26e minuut.
Hrehoresin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dastey onderschept slim de pass. Dastey speelt de bal door. White heeft problemen om de bal te vangen. White geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Mirco bereikt de bal nog maar net als eerste. Klee onderschept slim de pass. Klee passt de bal zonder na te denken. Zhang rent richting de bal. Zhang draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Cats - Castlemaine Kings FC 3:0

29e minuut.
Ingall met een sublieme pass. Collina is nu in balbezit. Klee maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Klee moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Klee schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

40e minuut.
Klungelig pakt Voice de bal. Onoforo is nu in balbezit. Onoforo met een sublieme pass. Zhang rent richting de bal. Zhang draait met de bal, schiet en ... Munn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

43e minuut.
White rent richting de bal. Richter begaat een overtreding. White raakt geblesseerd tijdens het duel. Heffernan met een snel genomen vrije trap. Zhang is nu in balbezit. Zhang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Cats 39%, Castlemaine Kings FC 61%.
United Cats - Castlemaine Kings FC 3:0

63e minuut.
Richter kopt de bal weg. Mirco bereikt de bal nog maar net als eerste. Dastey tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dastey krijgt een gele kaart.

73e minuut.
White rent richting de bal. Dastey is nu in balbezit. Dastey probeert naar een medespeler te passen. Zhang is nu in balbezit. Zhang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Daar is Zhang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garland is nu in balbezit. Zhang onderschept slim de pass. Zhang draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bacak de bal onder controle te krijgen. Munn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, White zal de hoekschop nemen. Zhang springt en kopt de bal. Munn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Da Costa is nu in balbezit. Ingall verovert de bal door een tackle van achteren. Ingall probeert naar een medespeler te passen. Collina bereikt de bal nog maar net als eerste. Collina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Garland is nu in balbezit. Garland geeft een lange en hoge pass. Collina is nu in balbezit. Collina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Cats 60%, Castlemaine Kings FC 40%.
United Cats - Castlemaine Kings FC 3:0